ANKA İttifakı G.K. Başkanı Adayı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kıymetli BaşkanOnline ailesi hepinize güzel günler diliyorum. Geçmişte Genel Kurmay Başkanlığı koltuğunu kendi ve ittifak çıkarları doğrultusunda kullananlardan çok gördük. Ordumuzu kendi pis elleriyle kirletenlerden sorulması gereken bir hesap vardır. Ordumuzu kendi içerisinde bölmeye çalışanlardan tut gerçek vatan sevdalılarını bile bu yolda alıkoymaya çalışan bir yapı vardır. Biz bu yapıyı bozmaya, herkesin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye geliyoruz. Ordumuzu yeniden malum partiler zihniyetinden kurtarmaya geliyoruz. Bu kutlu yolda değerli başkanlarımızdan, geçmişte yaptıkları kirli oyunları unutmamalarını ve o şekilde beni desteklemelerini rica ediyorum. Yürüdüğümüz yolda tüm destekçilerime teşekkür ederim.

Değerli @Kaan_Çelik başkanım başarılar dilerim. 💐

45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI ADAYI
P A R G A L I

Seal_of_the_Turkish_Armed_Forces.png

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Kıymetli BaşkanOnline ailesi hepinize güzel günler diliyorum. Geçmişte Genel Kurmay Başkanlığı koltuğunu kendi ve ittifak çıkarları doğrultusunda kullananlardan çok gördük. Ordumuzu kendi pis elleriyle kirletenlerden sorulması gereken bir hesap vardır. Ordumuzu kendi içerisinde bölmeye çalışanlardan tut gerçek vatan sevdalılarını bile bu yolda alıkoymaya çalışan bir yapı vardır. Biz bu yapıyı bozmaya, herkesin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye geliyoruz. Ordumuzu yeniden malum partiler zihniyetinden kurtarmaya geliyoruz. Bu kutlu yolda değerli başkanlarımızdan, geçmişte yaptıkları kirli oyunları unutmamalarını ve o şekilde beni desteklemelerini rica ediyorum. Yürüdüğümüz yolda tüm destekçilerime teşekkür ederim.

P A R G A L I

Ekli dosyayı görüntüle 15963
Şimdiden hayırlı olması dileğiyle;P A R G A L I başkanımıza başarılar diliyor, bu yolda üzerimize her ne düşecekse yapacağımızı bildirmek istiyorum.

M

Mirfewiron

Ziyaretçi
Darbede biz ne dedik Semihim hakkımızda atılan zırvalıklara karşı Zulme Karşı Mukavemet
Şimdi burdan tekrar diyorum mağlup komutan hadi sana güle güle güneşlen biraz iyi gelir 😉
Semihim hayırlı olsun 🌞

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Darbede biz ne dedik Semihim hakkımızda atılan zırvalıklara karşı Zulme Karşı Mukavemet
Şimdi burdan tekrar diyorum mağlup komutan hadi sana güle güle güneşlen biraz iyi gelir 😉
Semihim hayırlı olsun 🌞
Seçim bitti mi haberimiz yok herkes bir hayırlı olsun yazıyorda. yoksa seçim iptal edilde atama falan mı oldu ?

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı

P A R G A L I

Başkanım başarılar Dilerim.

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Değerli Genel Kurmay Başkanı Adayı P A R G A L I;

Ülkemizin demokrasi yolculuğunda önemli bir dönemeç olan seçimler, milletimizin iradesinin tecelli ettiği, geleceğimizi şekillendiren bir süreçtir. Bu bağlamda seçildikten sonra, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, Anayasamızın makamına yüklediği görev ve sorumlulukların bilinciyle, demokratik değerlere bağlı kalacağından hiçbir şüphem yok. Atatürk ilke ve inkılapları yürüyüşünde sana hep fener olsun. Ayağına taş değmesin. Şimdi den hayırlı olması dileğiyle.

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş

P A R G A L I

Başarılar başkanım adaletli ve heyecanlı bir seçim olması dileğiyle 🌹

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Genel Kurmay Seçiminde Başarılar Dilerim Semih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...