Adaletli bir değerlendirme olmasını umut ediyorum.
Alakası yok sorup soruştursunlar faraziden sallama çalışma yapıyoruz demekle olmuyor duyuru geçeceksiniz arkadaşım soruldu ve cevap alındı o zaman herkes 23:59 u böyle zekilik yaparak bekleyemez işteBu medya olayına hiç gerek yoktu en azından bu seçim, seçimin sonunda ortalığın bu medya yüzünden karışacağı barizdi. Şimdi a ittifaki lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak, yine b ittifakı lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak. Allah kolaylık versin, iki ucu kirli değnek
Burda haklı Büşra başkanBu medya olayına hiç gerek yoktu en azından bu seçim, seçimin sonunda ortalığın bu medya yüzünden karışacağı barizdi. Şimdi a ittifaki lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak, yine b ittifakı lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak. Allah kolaylık versin, iki ucu kirli değnek
Sende burda haklısınAlakası yok sorup soruştursunlar faraziden sallama çalışma yapıyoruz demekle olmuyor duyuru geçeceksiniz arkadaşım soruldu ve cevap alındı o zaman herkes 23:59 u böyle zekilik yaparak bekleyemez işte
kesinlikle.Bu medya olayına hiç gerek yoktu en azından bu seçim, seçimin sonunda ortalığın bu medya yüzünden karışacağı barizdi. Şimdi a ittifaki lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak, yine b ittifakı lehine karar çıksa oyunculara göre yönetim taraf tutuyor olacak. Allah kolaylık versin, iki ucu kirli değnek
Son saniye bekleyem aldıram kazanam bitti o dönemler eskiden 23:59 da partiye üye geçişi yapmaya çalışılır falan fistandı şimdi daha sistematikSende burda haklısın
Olan Yeşiltaşlara oluyor öyle demeSon saniye bekleyem aldıram kazanam bitti o dönemler eskiden 23:59 da partiye üye geçişi yapmaya çalışılır falan fistandı şimdi daha sistematik