S
S E M İ H
Ziyaretçi
Kıymetli BaşkanOnline ailesi, değerli başkanlarım herkese selamlarımı iletiyorum. Biraz önce sonuçlanan Genel Kurmay Başkanlığı seçimlerinde GÖKTÜRK PARTİSİ ve ANKA İTTİFAKI adayı olarak çıkmış ve seçimi kazanmış bulunmaktayım. Tüm BaşkanOnline camiası bilmelidir ki bu yüce makam emin ellere halk tarafından teslim edilmiştir. Çok değerli;
GÖKTÜRK partisi mensubu değerli kardeşlerime ve abilerime,
TÜRK BUDUN partisi ve genel başkanına,
BOZKURT HAREKAT partisi ve genel başkanına,
AY VE YILDIZ partisi ve genel başkanına,
ADALET VE DİRENİŞ partisi ve genel başkanına
ve diğer desteklerini esirgemeyen tüm partilere ve genel başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Şahsımı karalayan kampanyalar, yazılar, içerikler ne olursa olsun, BEN her zaman buradayım. Yılmam, yıkılmam, yıkamazsınız. Herkes konuşur, ben icraatime bakarım. Hep dediğim gibi bu seçimi ne GÖKTÜRK ne de ANKA İTTİFAKI kazanmıştır. Kazanan BaşkanOnline ailesi olmuştur. Kazanmam da emeği olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey yeni başlıyor her şey yeniden başlıyor. Bir Bilgem Göktürk sözü der ki "Sizinle doğmadık ki sizinle ölelim"
P A R G A L I
45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI
#BAŞKANONLİNEİÇİNGÖKTÜRKVAKTİ
GÖKTÜRK partisi mensubu değerli kardeşlerime ve abilerime,
TÜRK BUDUN partisi ve genel başkanına,
BOZKURT HAREKAT partisi ve genel başkanına,
AY VE YILDIZ partisi ve genel başkanına,
ADALET VE DİRENİŞ partisi ve genel başkanına
ve diğer desteklerini esirgemeyen tüm partilere ve genel başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Şahsımı karalayan kampanyalar, yazılar, içerikler ne olursa olsun, BEN her zaman buradayım. Yılmam, yıkılmam, yıkamazsınız. Herkes konuşur, ben icraatime bakarım. Hep dediğim gibi bu seçimi ne GÖKTÜRK ne de ANKA İTTİFAKI kazanmıştır. Kazanan BaşkanOnline ailesi olmuştur. Kazanmam da emeği olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey yeni başlıyor her şey yeniden başlıyor. Bir Bilgem Göktürk sözü der ki "Sizinle doğmadık ki sizinle ölelim"
P A R G A L I
45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI
#BAŞKANONLİNEİÇİNGÖKTÜRKVAKTİ