Gerçek Genel Kurmay Başkanı Geldi! (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kıymetli BaşkanOnline ailesi, değerli başkanlarım herkese selamlarımı iletiyorum. Biraz önce sonuçlanan Genel Kurmay Başkanlığı seçimlerinde GÖKTÜRK PARTİSİ ve ANKA İTTİFAKI adayı olarak çıkmış ve seçimi kazanmış bulunmaktayım. Tüm BaşkanOnline camiası bilmelidir ki bu yüce makam emin ellere halk tarafından teslim edilmiştir. Çok değerli;

GÖKTÜRK partisi mensubu değerli kardeşlerime ve abilerime,
TÜRK BUDUN partisi ve genel başkanına,
BOZKURT HAREKAT partisi ve genel başkanına,
AY VE YILDIZ partisi ve genel başkanına,
ADALET VE DİRENİŞ partisi ve genel başkanına
ve diğer desteklerini esirgemeyen tüm partilere ve genel başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim.

Şahsımı karalayan kampanyalar, yazılar, içerikler ne olursa olsun, BEN her zaman buradayım. Yılmam, yıkılmam, yıkamazsınız. Herkes konuşur, ben icraatime bakarım. Hep dediğim gibi bu seçimi ne GÖKTÜRK ne de ANKA İTTİFAKI kazanmıştır. Kazanan BaşkanOnline ailesi olmuştur. Kazanmam da emeği olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey yeni başlıyor her şey yeniden başlıyor. Bir Bilgem Göktürk sözü der ki "Sizinle doğmadık ki sizinle ölelim" :)

P A R G A L I
45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI 🇹🇷
GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷

#BAŞKANONLİNEİÇİNGÖKTÜRKVAKTİ 🌹

İsmail Ömür AŞIK

Göktürk Partisi Genel Başkan Yardımcısı 🇹🇷
Vatandaş
Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Diğer ittifakın adayını tenzih ederek seçim sürecini geren arkadaşlara ithafen günün anlam ve önemini belirten parçayı bırakıyorum. Ayrıca bol bol papatya çayı yeşil çay içmeyide ihmal etmeyiniz sizin gibi muhalefet olmasa bizler nasıl iktidarda olacağız ki sağlığınıza dikkat edin lütfen. 🙏
Seçimler bizim muhalefet sizin olsun 🌹

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Haydır ALLAH.
Hayirli ugurlu olsun kardesim.🥹🇹🇷
Canım ablam yeri geldi beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik acımızı birbirimizle paylaştık ama hep birlikte olmayı başardık. Senin desteklerini gerek manevi gerek seçim için olan çabanı hele ki şu acı günlerimizde asla es geçemem. İyi ki varsın 💐

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Canım ablam yeri geldi beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik acımızı birbirimizle paylaştık ama hep birlikte olmayı başardık. Senin desteklerini gerek manevi gerek seçim için olan çabanı hele ki şu acı günlerimizde asla es geçemem. İyi ki varsın 💐
İyiki benim kardesimsin🥲🤗

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Kıymetli BaşkanOnline ailesi, değerli başkanlarım herkese selamlarımı iletiyorum. Biraz önce sonuçlanan Genel Kurmay Başkanlığı seçimlerinde GÖKTÜRK PARTİSİ ve ANKA İTTİFAKI adayı olarak çıkmış ve seçimi kazanmış bulunmaktayım. Tüm BaşkanOnline camiası bilmelidir ki bu yüce makam emin ellere halk tarafından teslim edilmiştir. Çok değerli;

GÖKTÜRK partisi mensubu değerli kardeşlerime ve abilerime,
TÜRK BUDUN partisi ve genel başkanına,
BOZKURT HAREKAT partisi ve genel başkanına,
AY VE YILDIZ partisi ve genel başkanına,
ADALET VE DİRENİŞ partisi ve genel başkanına
ve diğer desteklerini esirgemeyen tüm partilere ve genel başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim.

Şahsımı karalayan kampanyalar, yazılar, içerikler ne olursa olsun, BEN her zaman buradayım. Yılmam, yıkılmam, yıkamazsınız. Herkes konuşur, ben icraatime bakarım. Hep dediğim gibi bu seçimi ne GÖKTÜRK ne de ANKA İTTİFAKI kazanmıştır. Kazanan BaşkanOnline ailesi olmuştur. Kazanmam da emeği olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey yeni başlıyor her şey yeniden başlıyor. Bir Bilgem Göktürk sözü der ki "Sizinle doğmadık ki sizinle ölelim" :)

P A R G A L I
45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI 🇹🇷
GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷

#BAŞKANONLİNEİÇİNGÖKTÜRKVAKTİ 🌹
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bu görev sana çok yakışacak. Emeklerinin karşılığını söke söke aldın. 🇹🇷🌹🇹🇷