S
S E M İ H
Ziyaretçi
MANDLSBFLSBDLSNDLANDLSNALDNALNDMANDMDBFWLNDLDBende ABD başkanı
MANDLSBFLSBDLSNDLANDLSNALDNALNDMANDMDBFWLNDLDBende ABD başkanı
Teşekkür ederim abiKazan adayı da tebrik edecek kadar yürekli bir insanım sonuçta düşman gibi görse de başarılar dilerim
Dün gece üzerimize gelindi bırakında bizde iki cümle kuraljm benceBurada yapılan paylaşımlar kışkırtıcı hal için yapılmakta ise bunu başaramazsınız yani azıcık öteye gidip sevincinizi yaşayın insanların üzerine gelmenin anlamı yok kafa kafaya giden bir seçimin kazananını bu medya patronlugu oldu sağlık olsun
Teşekkür ederim bunu kavgadan saymamZaman zaman fikirler uyuşmayıp terso düşsekte demokrasinin gereği oldu. Tebrikler @Semihh bir başka kavgada görüşmek üzere
Daha senle uğraşmaya başlamadım merak etme günün keyfini çıkar sana müsadeTeşekkür ederim bunu kavgadan saymam
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsınDaha senle uğraşmaya başlamadım merak etme günün keyfini çıkar sana müsade
Tebrik ederim biz her zaman buradayız 🫡Geliyordu gelmekte olan bayram tatili arifesi malum otoban dolu sanırım gelememişler..
Sen genede beni alevlendirme mazallah sağa sola sıçrar yazık olmasınateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
senden değil alev kibrit çubuğu olmaz ademcim kandırma kendiniSen genede beni alevlendirme mazallah sağa sola sıçrar yazık olmasın
bence de coşkun başkan haklı zaten bu akşam yeterince muhattap olmak zorunda kalacağız şimdiden gerek yokGereksiz polemiklere girerek ortamı germenin ve dalaşmanin sonu yok . Sükunet...
Ben kendimi çok iyi biliyorumda senin durumun beni üzüyor. Neyse görüşeceğiz çok yakında merakta kalma sakınsenden değil alev kibrit çubuğu olmaz ademcim kandırma kendini
Sıkıntı yok abi gayet sakinizGereksiz polemiklere girerek ortamı germenin ve dalaşmanin sonu yok . Sükunet...