Komutan Görevden Alma Hk. (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
45. Dönem Genel Kurmay Başkanı olarak;

BaşkanOnline oyununun bana verdiği yetkilere dayanarak mevcut Hava Kuvvetleri Komutanı olan "Coşkun Karaosmanoğlu" kişisini görevinden alıyorum.

P A R G A L I
GENEL KURMAY BAŞKANI

S

S E M İ H

Ziyaretçi
IMG_20240614_191021_553.jpg
Konu altında ağlama sesleri duymadan buraya ek bırakayım.

Mevcut Hava Kuvvetleri Komutanının görevinden alınmasını arz ederim.

Olay bitmiştir.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ben sizin yalanlarınızı ortaya dökeyim mi :)

PARTİDEN AYRILMADAN 1 HAFTA ÖNCE

+ Ya Semih senin emeklerin göz ardı edilmez kardeşim hak ettiğini alırsın inşallah
- Sağolasın

PARTİDEN AYRILDIKTAN BİLMEM KAÇ HAFTA SONRA

+ Yalanlarını ortaya dökeceğim, seninle uğraşacağım kork benden
- Tamamdır

Hayatta istediğin yalanı söyle ama sakın iki yüzlü olma. İyi ki gittiniz partiden iki yüzlü insanlardan kurtulduk. Üstüne üstlük şu an yanında barındığınız insanlara dediğiniz laflar hâlâ aklımdan çıkmıyor. Yine ikiyüzlü yine ikiyüzlü :)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Semihcigim yeni görevinde başarılar dilerim. Naçizane bu görevden alma hoş olmadı kanaatindeyim. Tabiki karar senin saygı duymak gerekir.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Semihcigim yeni görevinde başarılar dilerim. Naçizane bu görevden alma hoş olmadı kanaatindeyim. Tabiki karar senin saygı duymak gerekir.
Öncelikle teşekkür ederim hasan abi. Genel Kurmay Başkanı olarak anlaşabileceğim, istişare yapabileceğim komutanlarla çalışmak isterim. Haksız mıyım bence değilim herkesin görüşü değişebilir.

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Özür dilerim semihcim sana hiç kendimi tanıtamamışım merak etme daha çoook uzun zaman var hatamı telafi edecem 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...