S
S E M İ H
Ziyaretçi
sıkışınca böyle kaçarsın hadi görüşürüz eski komutan daha da böyle işlere kalkışmaYolun açık olsun seviyene inmeyecegim elbet biri cevabını veriri
sıkışınca böyle kaçarsın hadi görüşürüz eski komutan daha da böyle işlere kalkışmaYolun açık olsun seviyene inmeyecegim elbet biri cevabını veriri
Gün gelir devran döner...sıkışınca böyle kaçarsın hadi görüşürüz eski komutan daha da böyle işlere kalkışma
gelmiş konuşuyorlar bırakın da işimizi yapalım be kardeşimNe bıdı bıdı yaptınız kardeşim
O dediğini anlam ben dostum yolunuza bakabilirsiniz yani engel olan yokNe bıdı bıdı yaptınız kardeşim
Yolun açık olsun tekerine taş değmesingelmiş konuşuyorlar bırakın da işimizi yapalım be kardeşim
Haksız olduğunu bilen konuşurmuş ancakgelmiş konuşuyorlar bırakın da işimizi yapalım be kardeşim
iyi hoş yaklaşana hoş yaklaşırız senin de Allah yolunu bahtını açık etsin her şey gönlünce olsunYolun açık olsun tekerine taş değmesin
konuşsunlar bırak işleri konuşmak toplasan 1 tane icraatleri yokHaksız olduğunu bilen konuşurmuş ancak
Bak şimdi ben geri durdukca sen yine bel altı vurmaya devam ediyorsun dost bu kadar korkmana gerek yok daha yeni başlıyoruz bunlar fragmankonuşsunlar bırak işleri konuşmak toplasan 1 tane icraatleri yok
birader üstüne alındıysan benim diyecek bir şeyim yokBak şimdi ben geri durdukca sen yine bel altı vurmaya devam ediyorsun dost bu kadar korkmana gerek yok daha yeni başlıyoruz bunlar fragman
Hanımefendi hiç bir muhabbetiniz olmayan birine neden bir yorumdan bulunursunuz ki bence anlamsız yani size dokunan bir lafım mı oldu?Haksız olduğunu bilen konuşurmuş ancak
TamamO dediğini anlam ben dostum yolunuza bakabilirsiniz yani engel olan yok
Okuduklarım yeterli. muhabbet etmeme gerek yok zaten böyle birileriyle muattap dahi olmam. fakat istediğim yere yorum yapma iradesine sahibim bu sadece beni ilgilendiriyor.Hanımefendi hiç bir muhabbetiniz olmayan birine neden bir yorumdan bulunursunuz ki bence anlamsız yani size dokunan bir lafım mı oldu?
O zaman cevap vermenize gerek de yok muhattap olmayın konu kapansın.Okuduklarım yeterli. muhabbet etmeme gerek yok zaten böyle birileriyle muattap dahi olmam. fakat istediğim yere yorum yapma iradesine sahibim bu sadece beni ilgilendiriyor.
evet coşkun abi soru sorup cevap alınca millete sinirleniyor artıkO zaman cevap vermenize gerek de yok muhattap olmayın konu kapansın.
bak abi buna soru cümlesi deniyor bilgin olsunyani size dokunan bir lafım mı oldu?
Örtmenimm örtmenimmm canlı dersde verecek misin ?bak abi buna soru cümlesi deniyor bilgin olsun
vericem tabii kardelen coşkunÖrtmenimm örtmenimmm canlı dersde verecek misin ?
Kankam senle her zaman her yerde ama yeni komutan oldun heyecanını yaşa bugünlük bu kadar yeter sen canım sıkıldı ademcim de hemen gelirim benbaşka konu aç orada laf atarsın bana senin partideki görevin semihe laf atmak sanırım