Acı Haberimiz (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan busr
  • Başlangıç tarihi
B

busr

Ziyaretçi
Değerli Başkanonline oyuncuları, değerli arkadaşlar

Çok uzun süredir partimizde olan, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, hep yanımda olan, partimizin yönetim ekibinden @emrah Alparslan başkanımız maalesef trafik kazası geçirdi. Geçirdiği trafik kazasında nişanlısı maalesef hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun.

Onun acı günü bizim partimizinde acı günüdür.

Malum bayramdan dolayı trafikte yoğunluk ve dolayısıylada trafik kazaları arttı. Lütfen trafikte araç kullanırken dikkatli olalım, gereksiz hız yapmayalım, emniyet kemerlerini takalım. Sevdiklerinize kavuşmanız gereken bu günde hem sevdikleriniz üzülmesin, hem de siz sevdikleriniz için üzülmeyin.

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
@emrah Alparslan BAŞKANIMIZA BAŞ SAĞLIĞI DİLEKLERİMİ İLETİYOR,
Yapabileciğimiz bir şey olursa el-an hâzır olduğumuzu bilmesini istirham ediyorum.
Allah rahmet eylesin.
Sevenlerine eş dost ve akrabalarına
Allah sabır versin 🤲

Moderatörün son düzenlenenleri:

emrah Alparslan

KİLİS 1.Cİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Değerli Başkanonline oyuncuları, değerli arkadaşlar

Çok uzun süredir partimizde olan, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, hep yanımda olan, partimizin yönetim ekibinden @emrah Alparslan başkanımız maalesef trafik kazası geçirdi. Geçirdiği trafik kazasında nişanlısı maalesef hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun.

Onun acı günü bizim partimizinde acı günüdür.

Malum bayramdan dolayı trafikte yoğunluk ve dolayısıylada trafik kazaları arttı. Lütfen trafikte araç kullanırken dikkatli olalım, gereksiz hız yapmayalım, emniyet kemerlerini takalım. Sevdiklerinize kavuşmanız gereken bu günde hem sevdikleriniz üzülmesin, hem de siz sevdikleriniz için üzülmeyin.
0 Allah razı olsun değerli başkanım iyi varsınız ve diğer partideki değerli başkanlar hepinizden Allah razı olsun kusura bakmayın tek tek yazamıyorum taziye mesajlarınızı aldım Allah razı olsun cümlemizden gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum araba kullanan tüm arkadaşlar motorlulara dikkat edin ve motorlularda kask takmayı korumalıklarını giymeyi unutmasın lütfen canım her şeyden değerli ben bu dünyada tek gülümü kaybettim başkalar kaybetmezsin