S
S E M İ H
Ziyaretçi
yaw bi uyandım gözlerimi acmadan böyle bisey olmusResim falan deyince şantaj mi oldu gene
yaw bi uyandım gözlerimi acmadan böyle bisey olmusResim falan deyince şantaj mi oldu gene
benim icin sıkıntı yokÖzür dilerim Allah 'ım ya ilk defa oldu buda son olsun dersimi aldım
Bende yeni uyandım sabah sabah şok oldumyaw bi uyandım gözlerimi acmadan böyle bisey olmus
Öyle birşey kastetmedim zaten bende, sen konuyu bilmiyorsun neyseYa Kadir ben kapalıyım şantaj yapsa son şantaj yaptığı kişi ben olurumda neyse burası konuşulacak yer değil
makarayı sana yaparım efecan görürsün makarayı haddini bil burada ciddi olay var ne söylediğinin farkında olbayağı makara seviyorsunuz demek siz
Ama bişey söylimi çok acınası bir durum Allah akıl fikir versinbenim icin sıkıntı yok
yapsana aslan allah için bekliyorummakarayı sana yaparım efecan görürsün makarayı haddini bil burada ciddi olay var ne söylediğinin farkında ol
sana prim vereceğime oyunu bırakırım de hadi kumda oynayapsana aslan allah için bekliyorum
Öyle birşey kastetmedim zaten bende, sen konuyu bilmiyorsun neyse
Efe sikintidasin uyandirim sjsjsjssjyapsana aslan allah için bekliyorum
farkedermi kadir sence bana adresimiz belliEfe sikintidasin uyandirim sjsjsjssj
adama arkasından konusuldugunu söylüyoruz yaranamıyoruzEfe sikintidasin uyandirim sjsjsjssj
birader altın ok listelerinden oy kovalamaya devam hadiadama arkasından konusuldugunu söylüyoruz yaranamıyoruz
1 oyum var multiyle işim olmaz siz kendinize bakınbirader altın ok listelerinden oy kovalamaya devam hadi
çıkar göster bi tane multi sen de bol yalandan başka ne var canım1 oyum var multiyle işim olmaz siz kendinize bakın
rica ederim kardeşimSemih teşekkür ederim
bu hesaplara girersek pek yüzün kalmaz be semihbirader altın ok listelerinden oy kovalamaya devam hadi
fkjlsdjklgjdslkhjkldfhklf çıkar göster diyor saydınmı 800 balığı say bakimbu hesaplara girersek pek yüzün kalmaz be semih
sen kimsin hele bi sus abilerin konuşuyor girmek istediğin konuya da girebilirsinbu hesaplara girersek pek yüzün kalmaz be semih