S
S E M İ H
Ziyaretçi
sen partinin her üyesine sosyal medya adreslerini verip fotoğraf göndereceksen işimiz var bizimPartimin üyesi diye idi
sen partinin her üyesine sosyal medya adreslerini verip fotoğraf göndereceksen işimiz var bizimPartimin üyesi diye idi
O bana sordu dedi telegram varmı yok dedim oda bubu varsa gel dedi burdan yazamıyorum deyince bizim partiden miş nerden bile bilirim Allah aşkınaablacım iş isteği attı eyvallah yahu başka platforma nasıl geçtin
bizim eytliden kupon aliyor genel kurmay kimlere kalmıs tüh tühkg olmaz da ispanya 1 2 tane sallar gibi kim dedi fatihe güven İtalya kazanır oyna diye
Fotoğraf derken ilk o atmak istedi yanlış bir resim değildi algı yaratmasen partinin her üyesine sosyal medya adreslerini verip fotoğraf göndereceksen işimiz var bizim
partinin yöneticisi değil, partide aktif olan biri değil. senden nasıl telegram istiyor ve sen neden bana bildirmiyorsun bu bir ikincisi sonradan böyle taciz olayları olunca neden sen açıklamak yerine başkası bana ulaşıyorO bana sordu dedi telegram varmı yok dedim oda bubu varsa gel dedi burdan yazamıyorum deyince bizim partiden miş nerden bile bilirim Allah aşkına
ÖAÖDÇSNFÖSNFÖSNDÖSMDÖSNDÖSNFSMGNSMFNSbizim eytliden kupon aliyor genel kurmay kimlere kalmıs tüh tüh
yahu ne algısı benim ne işim olacak senle hazır konusu açılmışken soruyorumFotoğraf derken ilk o atmak istedi yanlış bir resim değildi algı yaratma
liya hanim dramaya kadir agabeyi de kat reis acıkmısBu liya ne anlatiyor
Ben sadece ona anlatım samimi olduğumuz için sana gelip söyliceğini bilmiyordum ben zaten sana söylerdim ama doğru düzgün konuşmamız yok öyle birinin çıkacağını bilmiyordum ilk defa tanımadığım doğru düzgün muhatap olmadğım birine verdim hesabı oyundaki kimseyi doğru düzgün tanıyamamışpartinin yöneticisi değil, partide aktif olan biri değil. senden nasıl telegram istiyor ve sen neden bana bildirmiyorsun bu bir ikincisi sonradan böyle taciz olayları olunca neden sen açıklamak yerine başkası bana ulaşıyor
Resimde yanlış bir şey yoktu olamazda zaten ama sen öyle bir diyrpsun ki resim resim görende derki töbe töbeyahu ne algısı benim ne işim olacak senle hazır konusu açılmışken soruyorum
ders olsun kardesim yapma böyle seyler hele ki fotograf gonderilen uygulamalarıda hesabını verme kimseye yoksa sonra böyle insanlarla ugrasırsın ayrıca sana her is atana hesap mı veriyon senBen sadece ona anlatım samimi olduğumuz için sana gelip söyliceğini bilmiyordum ben zaten sana söylerdim ama doğru düzgün konuşmamız yok öyle birinin çıkacağını bilmiyordum ilk defa tanımadığım doğru düzgün muhatap olmadğım birine verdim hesabı oyundaki kimseyi doğru düzgün tanıyamamış
yahu resim beni ne ilgilendirir? ne attıgının bi önemi yok benim icin tek sorun herhangi bir fotoğrafın atılması sonrasında acılan bu taciz olayı ben istemiyorum böyle olaylar partideResimde yanlış bir şey yoktu olamazda zaten ama sen öyle bir diyrpsun ki resim resim görende derki töbe töbe
semih öyle deme ama senide az çekiştirmediders olsun kardesim yapma böyle seyler hele ki fotograf gonderilen uygulamalarıda hesabını verme kimseye yoksa sonra böyle insanlarla ugrasırsın ayrıca sana her is atana hesap mı veriyon sen
ne diyosun kardesim evli barklı adamım ben düzgün konus önce benden 10 yas kücük kardesim makara yaparız eyvallah da söylemlerine dikkat etsemih öyle deme ama senide az çekiştirmedi
Özür dilerim Allah 'ım ya ilk defa oldu buda son olsun dersimi aldımyahu resim beni ne ilgilendirir? ne attıgının bi önemi yok benim icin tek sorun herhangi bir fotoğrafın atılması sonrasında acılan bu taciz olayı ben istemiyorum böyle olaylar partide
bayağı makara seviyorsunuz demek sizne diyosun kardesim evli barklı adamım ben düzgün konus önce benden 10 yas kücük kardesim makara yaparız eyvallah da söylemlerine dikkat et
Ya Kadir ben kapalıyım şantaj yapsa son şantaj yaptığı kişi ben olurumda neyse burası konuşulacak yer değilResim falan deyince şantaj mi oldu gene