Bize aciz diyenlere bak (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
O bana sordu dedi telegram varmı yok dedim oda bubu varsa gel dedi burdan yazamıyorum deyince bizim partiden miş nerden bile bilirim Allah aşkına
partinin yöneticisi değil, partide aktif olan biri değil. senden nasıl telegram istiyor ve sen neden bana bildirmiyorsun bu bir ikincisi sonradan böyle taciz olayları olunca neden sen açıklamak yerine başkası bana ulaşıyor

S

Silinen üye 19099

Ziyaretçi
partinin yöneticisi değil, partide aktif olan biri değil. senden nasıl telegram istiyor ve sen neden bana bildirmiyorsun bu bir ikincisi sonradan böyle taciz olayları olunca neden sen açıklamak yerine başkası bana ulaşıyor
Ben sadece ona anlatım samimi olduğumuz için sana gelip söyliceğini bilmiyordum ben zaten sana söylerdim ama doğru düzgün konuşmamız yok öyle birinin çıkacağını bilmiyordum ilk defa tanımadığım doğru düzgün muhatap olmadğım birine verdim hesabı oyundaki kimseyi doğru düzgün tanıyamamış

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ben sadece ona anlatım samimi olduğumuz için sana gelip söyliceğini bilmiyordum ben zaten sana söylerdim ama doğru düzgün konuşmamız yok öyle birinin çıkacağını bilmiyordum ilk defa tanımadığım doğru düzgün muhatap olmadğım birine verdim hesabı oyundaki kimseyi doğru düzgün tanıyamamış
ders olsun kardesim yapma böyle seyler hele ki fotograf gonderilen uygulamalarıda hesabını verme kimseye yoksa sonra böyle insanlarla ugrasırsın ayrıca sana her is atana hesap mı veriyon sen

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Resimde yanlış bir şey yoktu olamazda zaten ama sen öyle bir diyrpsun ki resim resim görende derki töbe töbe
yahu resim beni ne ilgilendirir? ne attıgının bi önemi yok benim icin tek sorun herhangi bir fotoğrafın atılması sonrasında acılan bu taciz olayı ben istemiyorum böyle olaylar partide

S

Silinen üye 19099

Ziyaretçi
Bana mesaj attı ben konuşmaya devam etmedim bile doğru düzgün bir anda sapıklaştı nerden bile bilirim

S

Silinen üye 19099

Ziyaretçi
yahu resim beni ne ilgilendirir? ne attıgının bi önemi yok benim icin tek sorun herhangi bir fotoğrafın atılması sonrasında acılan bu taciz olayı ben istemiyorum böyle olaylar partide
Özür dilerim Allah 'ım ya ilk defa oldu buda son olsun dersimi aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...