Belki onlar edebiliyo hocamYa oyun benim, 3 kardeşimi oynayın diye ben bile ikna edemem.
Belki onlar edebiliyo hocamYa oyun benim, 3 kardeşimi oynayın diye ben bile ikna edemem.
Ayn öyle daha önce hiç uyarmad8nız bayramda bu sorunla karşılaşıldı bayramda aileler bir araya geliyor 1 hafta için ve bayramda bu konuyu düşünemezlerdikihaddim değil karışmak ama bence bu yasemin sultan isimli hesap 6 aydır selfie onaylı hesaplar ile aynı ipde bulunmadıysa ve bayramda aynı ipde olduysa bence bu kadar gaddar olmaya gerek yok affedilebilir
sorun sizde de var kardeşim hesabı bildirmeniz lazımdı sizin yaptığınız da aynı ben bugün multi açtım ama ban yedikten sonra multi olduğumu bildirmem gibi bir kapıya çıkıyorAyn öyle hiç uyarmad8nız bayramda bu sorunla karşılaşıldı bayramda aileler bir araya geliyor 1 hafta için ve bayramda bu konuyu düşünemezlerdiki
Ben edemedim valla, boşver okeye gel dedilerYa oyun benim, 3 kardeşimi oynayın diye ben bile ikna edemem.
Konu bizim için misyonunu tamamlamıştır.Bir Multi için bu kadar ses çıkarmayız sayın yönetim ama burda bir haksızlık var o yüzden tekrar gözden geçirilmeli karar