Banlanan oyuncuların parti üyeleri malum partiye katıldı mı son durum nedir?
reklamlardan sonraBanlanan oyuncuların parti üyeleri malum partiye katıldı mı son durum nedir?
Taçsız kral biz sizin gibi küçük partileri yutarak ilerleyemiyoruz o yüzden kapattık partiyiAybars biografinde büyük turan partisi genel baskanı yazıyor surekli sıkılmadınız mı partiden partiye gitmeye degistir onu unutma
Sende küçüktün yutuldun yaniTaçsız kral biz sizin gibi küçük partileri yutarak ilerleyemiyoruz o yüzden kapattık partiyi
Algıda sorun var herhaldeSende küçüktün yutuldun yani
Benim algimda sorun yokAlgıda sorun var herhalde
Algı harbi sorunlu herhalde herhangi birinize katılmadıkBenim algimda sorun yok
Gayette iyi anladım rahatta kal yapamadın senide yuttular
Bize katıldın mı demişim bak bakayım sorun yok büsrada kardeşimiz dostumuzAlgı harbi sorunlu herhalde herhangi birinize katılmadık
yahu bu ufak lokma bunu kim ne yapsınSende küçüktün yutuldun yani
Türk Gücündeyken arkadaşların ille de göktürke geçelim diyordu ama sen bilirsin aybarsAlgı harbi sorunlu herhalde herhangi birinize katılmadık
Taçsız kral siz insanın eksikliğinden yararlanan insanlarsınız ben de bunu anlatıyorum. Zaten öyle olmasan taçsız değil tam kral olurdunTürk Gücündeyken arkadaşların ille de göktürke geçelim diyordu ama sen bilirsin aybars
Söylediklerimde bir tane hata yok ve ne diyeceğini bilmediğin için üzerimden prim kasma aslanım sen beceremezsin bu işleriTaçsız kral siz insanın eksikliğinden yararlanan insanlarsınız ben de bunu anlatıyorum. Zaten öyle olmasan taçsız değil tam kral olurdun
Sen giderken biz dönüyorduk kardeş. Milletten topladığınız üyelerle burada büyüklük taslamayın. Ağır çizildiniz başkanınız da forum hesabını silip kaçtı asılsız iftiralarını kanıtlayamayıncaSöylediklerimde bir tane hata yok ve ne diyeceğini bilmediğin için üzerimden prim kasma aslanım sen beceremezsin bu işleri
Sen giderken biz dönüyorduk kardeş. Milletten topladığınız üyelerle burada büyüklük taslamayın. Ağır çizildiniz başkanınız da forum hesabını silip kaçtı asılsız iftiralarını kanıtlayamayınca
İnsanları piyon olarak kullanmayın mert olun hepiniz ben tek hadi görelim siziBanının kaldırılması için kaç kişi bana yalvardı nolur halledelim öyle edelim şöyle edelim diye söyle bakalım ben senin üstünü çoktan çizdim senin gibi sağa sola dönmediğim gibi de Allah'a çok şükürler olsun Rabbim bana güçlü yol arkadaşları vermiş, sen ise ne olduğu belirsizsin
kaçma kaçma senle daha çok uğraşacağımİnsanları piyon olarak kullanmayın mert olun hepiniz ben tek hadi görelim sizi