Göktürk Vakti Geldi (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, hepinize saygılarımı selamlarımı iletiyorum. 45. Dönem Belediye Başkanlığı seçimi için öncelikle seçime katılan tüm partileri tebrik ediyorum umarım demokratik, kıran kırana, heyecanlı bir seçim geçiririz. Göktürk Partisi'nin değerli başkanlarının emeği, azmi, çalışkanlığı ile partimizin istikrarlı devam eden seçim zaferlerine bir yenisinin daha ekleneceğinden hiçbir şüphem yok. Değerli Anka İttifakı'na mensup partilerimize canı gönülden başarılar diliyorum. Zafer bizim olacak. 💎

🇹🇷 #TÜRKİYEİÇİNGÖKTÜRKVAKTİ 🇹🇷

P A R G A L I
GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Polish_20240621_155446175.png

Kaspar

Yeni Üye
Vatandaş
#VAKİTGÖKTÜRKTVAKTİ
polish_20240621_155446175-png.16234

GöktürkHakanı

Büyük Turan Partisi Genel Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Üste üste kazandığımız 9 10seçime bunu da ekleyip 11. seçim yapacağız Aybars :) bu sefer hangi partiye gidip kendini yamamaya çalışacaksın acınası insan
Taçsız kral yama yapıştırma işleri sizden sorulur. Oyununuz bozuldu gelecek dönem parti olarak baraj altısınız. Ben he zaman ki gibi buradayım 🤣🤣🤣🤣🤣

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Üste üste kazandığımız 9 10seçime bunu da ekleyip 11. seçim yapacağız Aybars :) bu sefer hangi partiye gidip kendini yamamaya çalışacaksın acınası insan

İttifak olarak kazandığınız seçimi gelip burada Tek parti sahipleniyor sunuz ya bende buna çıldırıyorum 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...