Maaş için makamlar (ulusa sesleniş ) (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A L İ G.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

A L İ G.

Ziyaretçi
Herkese iyi oyunlar dilerim öncelikle değerli @baskanonile yöneticilerine sesleniş meclisin hiç bir faktörü kalmamıştır sadace ayin belirli günlerinde maaş çekmeye ve duyuru paylaşmaktan bir adım öteye gidemiyoruz meclisin 20 tasarısın 19 u red yiyor bazı tasarılarımız oyunu geliştirmek adına sunulan sadace öneri deniliyor meclis temsili bir makam oldu sadace adının yanında milletvekili yazıyor yani bunun dışında oyunda hiç bir fonksiyonu kalmadı temsili bir meclis istemiyoruz tasarıların bize sunulmasını istiyoruz red red red red

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Herkese iyi oyunlar dilerim öncelikle değerli @baskanonile yöneticilerine sesleniş meclisin hiç bir faktörü kalmamıştır sadace ayin belirli günlerinde maaş çekmeye ve duyuru paylaşmaktan bir adım öteye gidemiyoruz meclisin 20 tasarısın 19 u red yiyor bazı tasarılarımız oyunu geliştirmek adına sunulan sadace öneri deniliyor meclis temsili bir makam oldu sadace adının yanında milletvekili yazıyor yani bunun dışında oyunda hiç bir fonksiyonu kalmadı temsili bir meclis istemiyoruz tasarıların bize sunulmasını istiyoruz red red red red
Ne yazikki temsili bir meclis var 🫣

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
:) :) :) :) güldürdü . reddedecek tabi elinde imkan olsa kendileri zaten yapar sunulan tasarıları oku %80 i yazılımla alakalı 1 saniyede eklenmesinimi bekleyerek sundunuz bunları acaba :):):) ayrıca öneriler kapsamında değerlendirileceği söylenmiş bunların

A

A L İ G.

Ziyaretçi
:) :) :) :) güldürdü . reddedecek tabi elinde imkan olsa kendileri zaten yapar sunulan tasarıları oku %80 i yazılımla alakalı 1 saniyede eklenmesinimi bekleyerek sundunuz bunları acaba :):):) ayrıca öneriler kapsamında değerlendirileceği söylenmiş bunların
mesele yazılımla alakalı olması değil zaten oyunun amacı yazılım değilmi yazılım alakalı teklifler mantıklı olmayacakmı şehir tekliflerini zaten red yiyor başka miletvekili nasıl bir teklif sunmalı oyunu güzeleştirme ve güçlü kılmanın dışında ne yapabilir herşeyi red olursa tasa vermez bir daha .

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
mesele yazılımla alakalı olması değil zaten oyunun amacı yazılım değilmi yazılım alakalı teklifler mantıklı olmayacakmı şehir tekliflerini zaten red yiyor başka miletvekili nasıl bir teklif sunmalı oyunu güzeleştirme ve güçlü kılmanın dışında ne yapabilir herşeyi red olursa tasa vermez bir daha .
2 tanesi onaya sunulmuş şuan görüldüğü üzere ben hepsinin red yediğini görmedim ? demek ki oylamaya sunulabilecek cazip tasarı değil

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Tamamdir sebepleriyle açıklamış yönetim, fakat biz bir konu açtık öneri olarak değerlendirilmesi meclisin yürürlüğü bozuyor neyse bunlarda tamam bu görseldeki tasarıyı okur musunuz bence gayet mantıklı fakat Yönetici Tarafından Reddedildi fakat sebebi yok istegimiz biraz daha verilen emeklere saygi gosterilmesi bizim su anda ne yazikki meclise atacağımız hic bir tasari gelmiyor aklimiza 🙏

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240624_094244_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20240624_094244_BaskanOnline.jpg
    905.9 KB · Görüntüleme: 24
A

A L İ G.

Ziyaretçi
biz burda oyunu güzelleştirmek ve daha yeni fikir nasıl sunarız diye uğraşıyoruz ama biz yönetimden ziyade oyuncaları yıkamıyoruz ki yönetime geçelim temsili bir meclis olmaması gerek maaş alalım tamam iki duyuru yap tamam yasa gelince red red red bakın kaç yasa geçmiş kaçı red son 100 tasarıya bakın

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle herkese hayırlı sabahlar diyerek konuşmaya başlıyorum dün yasa tasarım red yemiş yönetici tarafından neymişte oyuna eklene bilse hemen yapılırmış sayın yönetim şuan bizim milletvekili olma amacımız yok yasa sunuyoruz hepsini redediyorsunuz ben şuan milletvekili olmak istemiyorum @BaşkanOnline

A

A L İ G.

Ziyaretçi
Öncelikle herkese hayırlı sabahlar diyerek konuşmaya başlıyorum dün yasa tasarım red yemiş yönetici tarafından neymişte oyuna eklene bilse hemen yapılırmış sayın yönetim şuan bizim milletvekili olma amacımız yok yasa sunuyoruz hepsini redediyorsunuz ben şuan milletvekili olmak istemiyorum @BaşkanOnline
bir çok kişi artık buna katılıyor yani 100 tasarı var sadece 2 si 3 geçmiş yani bir anlamı yok sadace maaş ve duyuru için milletvekili olmuşuz gibi

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tamamdir sebepleriyle açıklamış yönetim, fakat biz bir konu açtık öneri olarak değerlendirilmesi meclisin yürürlüğü bozuyor neyse bunlarda tamam bu görseldeki tasarıyı okur musunuz bence gayet mantıklı fakat Yönetici Tarafından Reddedildi fakat sebebi yok istegimiz biraz daha verilen emeklere saygi gosterilmesi bizim su anda ne yazikki meclise atacağımız hic bir tasari gelmiyor aklimiza 🙏
Bu şekilde yazmak yerine neden bunun sebebi yok deseydiniz keşke.
Dün hepsine red sebebi ekledik bu gözümüzden kaçmış, düzeltiyoruz hızlıca.
Şu tavır gerçekten çıldırtıcı derece sorunlu artık.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Makam temsili değil oyun içi makamları belirliyor.
Ayrıca 16 öneriyi sebep belirterek reddettik.
Okudunuz mu nedenleri ?
Neden kabul edilmediğini biliyor musunuz?
Kabul edilenler neden kabul edildi?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kabul edilen yasa tasarılarına, bekleyen yasa tasarılarına bakın: hepsi meclisi ilgilendiren konular.
Bu ayrımı yapmak neden bu kadar zor?
Milletvekili neden öneri ve yasa ayrı yapamıyor?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
50 tane tasarıdan 2 si geçmiş sizce neresi mantıklı yani hep red bakın eymen başkanımın dediği gib artık red vermiş ve neden bile yazamamış @BaşkanOnline ekibi
Bu yaptığınız provakasyon ve ayıptır arkadaşlar.
Unutmuşuz, 14 tanesine sebep yazmışız, 15.ye yazmamış.
Bu yönetim düşmanlığı/bu tavır nedir gerçekten ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Reddedilme sebebinin neyi sizi tatmin etmedi, söylenen şeyin neyi kafanıza yatmadı? Söyler misiniz?

A

A L İ G.

Ziyaretçi
Bu yaptığınız provakasyon ve ayıptır arkadaşlar.
Unutmuşuz, 14 tanesine sebep yazmışız, 15.ye yazmamış.
Bu yönetim düşmanlığı/bu tavır nedir gerçekten ?
bizim oyun yönetimine hiç bir problemimiz yok provakasyon yapmak gibi hiç bir niyetimiz yok sadace burası form olduğu için hani sohbet alanı ya sıkıntılarımızı dile getirdik ;)

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Meclisin, oyun içindeki işleyişin önemli bir parçası olduğu göz ardı edilemez. Her ne kadar bazı yasa tasarılarının reddedildiği belirtilse de bu durum meclisin işlevini yitirdiği anlamına gelmez. Aksine, reddedilen tasarılar demokratik sürecin bir parçasıdır ve her tasarının onaylanması, meclisin amacına hizmet etmediği sürece mantıklı değildir. Meclis sadece maaş çekmekten ibaret bir kurum değildir aksine oyunun genel yapısını ve oyuncuların deneyimlerini iyileştirmek için çalışır. Tasarıların büyük çoğunluğunun reddedilmesi sunulan tasarıların kalitesi hakkında soru işaretleri yaratmaktadır. Oyun içindeki düzenlemelerin ve değişikliklerin oyunun genel işleyişine uygun ve sürdürülebilir olması gerekmektedir. Tasarılar sadece değişiklik yapmak adına değil oyunun genel kalitesini ve oyuncu deneyimini artırmak adına sunulmalıdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...