Maaş için makamlar (ulusa sesleniş ) (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A L İ G.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Sizce normal mi şu davranışlar?
Hocam biz rahatsız olduğumuz aslında rahatsız olduğumuz değil zorluk çektiğimiz konuları paylaşmak istedik gerek bi önceki konu olsun gerek bu olsun ve bu konuda sorun çeken sadece biz değiliz sadece Göktürk vekilleri değil tartışma alanındada açılmıştı bu konu ve oradada çok vekil zorlandığını dile getirmişti
Bizim tavrımız yanlış anlaşılmış ise kusura bakmayın biz yaşadığımız sorunu dile getirdik.
Dediğimiz gibi yönetime düşmanlık neden besleyelim 🙏

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam biz rahatsız olduğumuz aslında rahatsız olduğumuz değil zorluk çektiğimiz konuları paylaşmak istedik gerek bi önceki konu olsun gerek bu olsun ve bu konuda sorun çeken sadece biz değiliz sadece Göktürk vekilleri değil tartışma alanındada açılmıştı bu konu ve oradada çok vekil zorlandığını dile getirmişti
Bizim tavrımız yanlış anlaşılmış ise kusura bakmayın biz yaşadığımız sorunu dile getirdik.
Dediğimiz gibi yönetime düşmanlık neden besleyelim 🙏
Konuya açan arkadaşa söylüyoruz cevap veriyor, göz kırpıyor.
Tasarıya red yanıtı unutulmuş bunun için konu açıyor diğer arkadaşları yanıltıyor.
Nedir bu tavır yani ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Öncelikle herkese hayırlı sabahlar diyerek konuşmaya başlıyorum dün yasa tasarım red yemiş yönetici tarafından neymişte oyuna eklene bilse hemen yapılırmış sayın yönetim şuan bizim milletvekili olma amacımız yok yasa sunuyoruz hepsini redediyorsunuz ben şuan milletvekili olmak istemiyorum @BaşkanOnline
Şu nedir yani.
Makul bir cevap veriyoruz, bu böyle olmaz şöyle olur diyoruz. Hepsi red ediliyor deniyor.
Hepsi red mi edildi @Eymen bsm sen söyle.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Tasarıya red yanıtı unutulmuş bunun için konu açıyor diğer arkadaşları yanıltıyor.
Nedir bu tavır yani ?
Tasarıyı benim yanıtlamam diğer vekil arkadaşım ile koordineli çalıştık tasarıyı beraber yazdık o arkadaş atti bende tasarı ne durumda diye baktım öyle bir şey gördüm yani evet onun attığı tasarının sorununu ben dile getirdim ama durum böyle 🙏

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Şu nedir yani.
Makul bir cevap veriyoruz, bu böyle olmaz şöyle olur diyoruz. Hepsi red ediliyor deniyor.
Yöneticim hepsi red edilmedi bizim yine koordineli çalıştığımız arkadaşın tasarısindan 1 i si onaylandı hatta, burada bizim söylemek istediğimiz Öneri kapsamında değerlendirilmesi biz vekiller olarak çıkmaza girdiğimiz nokta yani
Saten bunları sizde biliyorsunuz bunun hakkında konu açılmıştı 🙏

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şu nedir yani.
Sayın yönetim bakın biz sunduğumuz yasalara bakıyoruz örnegin ben sunduğum yasa zır değil bence ben oyun nasıl daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü haritalı bi oyun reklam açısından da iyi olur ama siz red veriyorsunuz ama yinede yönetime asla kin,nefret beslemiyoruz. @BaşkanOnline

A

A L İ G.

Ziyaretçi
Nedir bu tavır yani ?
ben bir şeyin tavrında değilim sadace formda bir konu çatım yani ben yönetime laf etmedim sadace meclisin temsili meclis olmamasını istedik tabi öneride de bulunabiliriz yani anlatmak istedim şudur biz vekiler olarak nasıl daha iyi bir yol izleyelim olayımız budur

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim bakın biz sunduğumuz yasalara bakıyoruz örnegin ben sunduğum yasa zır değil bence ben oyun nasıl daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü haritalı bi oyun reklam açısından da iyi olur ama siz red veriyorsunuz ama yinede yönetime asla kin,nefret beslemiyoruz. @BaşkanOnline
Sevgili oyuncumuz, red sebebi nedir? Söyler misiniz. buraya yazın lütfen.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
ben bir şeyin tavrında değilim sadace formda bir konu çatım yani ben yönetime laf etmedim sadace meclisin temsili meclis olmamasını istedik tabi öneride de bulunabiliriz yani anlatmak istedim şudur biz vekiler olarak nasıl daha iyi bir yol izleyelim olayımız budur
Meclis temsili bir temsil değil,
Meclis meclisle ilgilenirse yalnızca temsili olmaz.

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın yönetim şuan yeni bi yasa sundum bunu kabul ederseniz acil eder misiniz çünkü 2 gündür genel chat çoşuyor yasa tasarılarına ne zaman bakacaksınız @BaşkanOnline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...