A
A L İ G.
Ziyaretçi
Alıştık zaten red yemeye başkanım bir
ha ha haAlıştık zaten red yemeye başkanım bir kere daha yeriz
Alıştık zaten red yemeye başkanım bir
ha ha haAlıştık zaten red yemeye başkanım bir kere daha yeriz
Başkanım baktım bu arada tasarınıza elinize sağlık çok güzel olmuş ama bu bir öneriAlıştık zaten red yemeye başkanım bir kere daha yeriz
Teşekkür ederim başkanımBaşkanım baktım bu arada tasarınıza elinize sağlık çok güzel olmuş ama bu bir öneri
Daha dün bakıldı.Sayın yönetim şuan yeni bi yasa sundum bunu kabul ederseniz acil eder misiniz çünkü 2 gündür genel chat çoşuyor yasa tasarılarına ne zaman bakacaksınız @BaşkanOnline
Mesela sunduğunuz öneri oyun içi küfürün engellenmesi. Neden yasa tasarısı olsun, bir sonraki güncellemede hızlıca çözülebilir bir durum değil mi?Sayın yönetim şuan yeni bi yasa sundum bunu kabul ederseniz acil eder misiniz çünkü 2 gündür genel chat çoşuyor yasa tasarılarına ne zaman bakacaksınız @BaşkanOnline
2 gündür olanlardan gerçekten rahatsızızMesela sunduğunuz öneri oyun içi küfürün engellenmesi. Neden yasa tasarısı olsun, bir sonraki güncellemede hızlıca çözülebilir bir durum değil mi?
Beyefendi burada sorun nedir? Yapılmayacak denmiyor ? Siz iyi misiniz.2 gündür olanlardan gerçekten rahatsızız
Bunlar bizden daha fena
Yeni kuşaklar kanları hızlı kaynıyorBunlar bizden daha fena
haklı ama şimdiBunlar bizden daha fena