Beni davet etmediğinin kendim katıldığımınNeyin kanıtıdır bu
Beni davet etmediğinin kendim katıldığımınNeyin kanıtıdır bu
Kendin davet atmadın ben atayım demiş işte jdjdjdBeni davet etmediğinin kendim katıldığımın
Eee atmadı dedin amaYav kardeşim ben önceden yazdım tekrardan geleceğim diye ben atıldığım gün yazdım Berat başkanımda süre dolunca gel dedi süre dolunca istek atmış geldim
Aaaaa maaş diye dilenen benmiyim ben sadace maaş olacaksa istifa diyen benim önce kendinize bakın bence bu kadar yeter sanaBizde forumdayız ama maaş diye diye dilenmiyoruz adminden azar yemiyoruz ve başkaların konularına ismim çıksın diye yazmıyoruz
Kendin davet atmadın ben atayım demiş işte
Ben istek atacaktım o benden önce bana davet yollamış bende kolay olsun diye kabul ettim ne var bundaEee atmadı dedin ama
Kendime baktım ve dedim ki Allahım sana şükürler olsun ki alim ile aynı kafa yapısında yapmadığım için teşekkürler dedimAaaaa maaş diye dilenen benmiyim ben sadace maaş olacaksa istifa diyen benim önce kendinize bakın bence bu kadar yeter sana
Ama atmadı dedin yani yoksa bişey yok ben tartışmak için tartismiyorum sizin gibi doğrulari söyleseniz bişey olmaz o manadaBen istek atacaktım o benden önce bana davet yollamış bende kolay olsun diye kabul ettim ne var bunda
Tamam kardeşim söyle diyeyim o zaman ben bütün davetlere baktım ve en mantıklısı seçtim oldumu için rahatladımıAma atmadı dedin yani yoksa bişey yok ben tartışmak için tartismiyorum sizin gibi doğrulari söyleseniz bişey olmaz o manada
Yapamaz ki yapamasi için önce biraz bazı şeylerin artması lazım zaten onu alan neyin eksik olduğunu anlar diye düşünüyorumKendime baktım ve dedim ki Allahım sana şükürler olsun ki alim ile aynı kafa yapısında yapmadığım için teşekkürler dedim
Heh şöyle söyleyecen işte seni zorlayan veya zorbalayan yok buradaTamam kardeşim söyle diyeyim o zaman ben bütün davetlere baktım ve en mantıklısı seçtim oldumu için rahatladımı
Sen öyle düşünmeye devam edersen hiç bi yere varamazsın böyle devamYapamaz ki yapamasi için önce biraz bazı şeylerin artması lazım zaten onu alan neyin eksik olduğunu anlar diye düşünüyorum
Az sonra yazarsan adın aşağılarda gözükür sen git hemen adını ön önlere yaz önü kap hemen ama Emirhan kapmış en önü onun yanına geçer ikili boş yapaya devam edersinYapamaz ki yapamasi için önce biraz bazı şeylerin artması lazım zaten onu alan neyin eksik olduğunu anlar diye düşünüyorum
Hayır daha düne kadar buralarda paylaşım yapıyordun, bu kişiyi partinizde tutmaya devam edecek misiniz diyordun. Şimdide partine katilmak için istek yolluyorsun. Ve senin hakkında yaptığın çelişkinin paylaşımi olunca birde utanmadan kendini rezil ediyorsun. . Savundugun seylerin arkasinda durmayı öğren, ya siyah ol ya beyaz, net ol, dik dur. Eğilme bükülme Emircan. Senin bu hareketlerinden dolayı kimse seni ciddiye almıyor, biraz ciddi biri ol.Omg nasil olabilir ben nasıl boyle bir hata yaptım ksjsjjsjsjs
Jsjsjsjsjjsjsjsjsjs ya simdi konusmayayim ama sanki mesaj atmışız toplasan 10 kisiye davet atmisimdir suan hsjshshhsHayır daha düne kadar buralarda paylaşım yapıyordun, bu kişiyi partinizde tutmaya devam edecek misiniz diyordun. Şimdide partine katilmak için istek yolluyorsun. Ve senin hakkında yaptığın çelişkinin paylaşımi olunca birde utanmadan kendini rezil ediyorsun. . Savundugun seylerin arkasinda durmayı öğren, ya siyah ol ya beyaz, net ol, dik dur. Eğilme bükülme Emircan. Senin bu hareketlerinden dolayı kimse seni ciddiye almıyor, biraz ciddi biri ol.
Eee çok komik mi ki, sırıtıyorsun burda, kime ne atarsan at banane , ama ciddi ol ki seni ciddiye alalım az.Jsjsjsjsjjsjsjsjsjs ya simdi konusmayayim ama sanki mesaj atmışız toplasan 10 kisiye davet atmisimdir suan hsjshshhs