Birileri kapılarını bize açtı (5 Kişi İçeride)

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Yav kardeşim ben önceden yazdım tekrardan geleceğim diye ben atıldığım gün yazdım Berat başkanımda süre dolunca gel dedi süre dolunca istek atmış geldim

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Şaka maka burda konuşuyoz ama ilahi konulara girmeyelim

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Yapamaz ki yapamasi için önce biraz bazı şeylerin artması lazım zaten onu alan neyin eksik olduğunu anlar diye düşünüyorum 😀
Az sonra yazarsan adın aşağılarda gözükür sen git hemen adını ön önlere yaz önü kap hemen ama Emirhan kapmış en önü onun yanına geçer ikili boş yapaya devam edersin

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Omg nasil olabilir ben nasıl boyle bir hata yaptım ksjsjjsjsjs
Hayır daha düne kadar buralarda paylaşım yapıyordun, bu kişiyi partinizde tutmaya devam edecek misiniz diyordun. Şimdide partine katilmak için istek yolluyorsun. Ve senin hakkında yaptığın çelişkinin paylaşımi olunca birde utanmadan kendini rezil ediyorsun. . Savundugun seylerin arkasinda durmayı öğren, ya siyah ol ya beyaz, net ol, dik dur. Eğilme bükülme Emircan. Senin bu hareketlerinden dolayı kimse seni ciddiye almıyor, biraz ciddi biri ol.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kavga etmeyelim sakin olun 🙏🏻 Hepinizi sükunete davet ediyorum.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Hayır daha düne kadar buralarda paylaşım yapıyordun, bu kişiyi partinizde tutmaya devam edecek misiniz diyordun. Şimdide partine katilmak için istek yolluyorsun. Ve senin hakkında yaptığın çelişkinin paylaşımi olunca birde utanmadan kendini rezil ediyorsun. . Savundugun seylerin arkasinda durmayı öğren, ya siyah ol ya beyaz, net ol, dik dur. Eğilme bükülme Emircan. Senin bu hareketlerinden dolayı kimse seni ciddiye almıyor, biraz ciddi biri ol.
Jsjsjsjsjjsjsjsjsjs ya simdi konusmayayim ama sanki mesaj atmışız toplasan 10 kisiye davet atmisimdir suan hsjshshhs