A
A T H E N A
Ziyaretçi
Sen de yap biraz ilerde lazım olurEmirhan galiba parti kapanmasın diye üye daveti yapmaya gitti
Sen de yap biraz ilerde lazım olurEmirhan galiba parti kapanmasın diye üye daveti yapmaya gitti
Bizim üyelere ihtiyacımız yok biz bize yeterizSen de yap biraz ilerde lazım olur
Bizim üyelere ihtiyacımız yok biz bize yeteriz
İşine gelmeyen sözlere artık cevap da vermiyorsun sanırimBizim üyelere ihtiyacımız yok biz bize yeteriz
Sen ne zaman geçiyorsun Emirhan’ın yanına
Geçsem de 3 gün sonra geri gelirim şimdikiler öyle yapıyor sanırımSen ne zaman geçiyorsun Emirhan’ın yanına
O yanına adam arıyor şuan kendi partisinden kimse gelmeyince önüne geçene davet yolluyor bilmiyorki 2 gün sonra partisinin kapanacağınıGeçsem de 3 gün sonra geri gelirim şimdikiler öyle yapıyor sanırım
Seni de o yüzden geri aldılar demi şimdi anladımO yanına adam arıyor şuan kendi partisinden kimse gelmeyince önüne geçene davet yolluyor bilmiyorki 2 gün sonra partisinin kapanacağını
beni almadılar ben katıldım zaten senin tam anlaman için 2 fırın ekmek yemen lazım daha şimdiden arı gibi vızlamaSeni de o yüzden geri aldılar demi şimdi anladım
beni almadılar ben katıldım zaten senin tam anlaman için 2 fırın ekmek yemen lazım daha şimdiden arı gibi vızlama
Onayı da ben verdim demibeni almadılar ben katıldım zaten senin tam anlaman için 2 fırın ekmek yemen lazım daha şimdiden arı gibi vızlama
Evet 1 tane arı daha aramıza geldiYavaş bir dur bakalım
Ne onayıOnayı da ben verdim demi
O cümle senin keyfini kaçıracak zaten rahat ol sen..Şimdi o cümleyi neden yanlış anladığını iyi anladım okuyamiyorsun sanırım parti başkanı diyorum hee gizli partiliysen bilemem
Üslup diyen kişi nerde gelsin kendi parti başkanına da desin aaa ama yetkisi yok değilmi
O kendini biliyor sonradan geldi zaten dhdhdjO cümle senin keyfini kaçıracak zaten rahat ol sen..
Bu konu altında benden başka kim üslup dan bahsetti ki sen bana senden bahseden kim sen niye atladın diyorsun.?
Kendi attığı SS den de habersiz dhdnjdbeni almadılar ben katıldım zaten senin tam anlaman için 2 fırın ekmek yemen lazım daha şimdiden arı gibi vızlama
Aaaa nerdesin ki sen biz formadayız oraya gel arılarla ne işin var senin gerçi doğru kişi neyse onla gezerEvet 1 tane arı daha aramıza geldi
Buda kanıtıdır kardeşim daha fazla adamı meşgul etme burda kimseye yalan söyleyecek halim yokKendi attığı SS den de habersiz dhdnjd
Neyin kanıtıdır buBuda kanıtıdır kardeşim daha fazla adamı meşgul etme burda kimseye yalan söyleyecek halim yok
Bizde forumdayız ama maaş diye diye dilenmiyoruz adminden azar yemiyoruz ve başkaların konularına ismim çıksın diye yazmıyoruzAaaa nerdesin ki sen biz formadayız oraya gel arılarla ne işin var senin gerçi doğru kişi neyse onla gezer