Ben uyduruyorum hepsini aynen mert. Hadi gözümde daha fazla düşme artık yoluna git.Kim neyi darladı vallah merak ediyorum söylesene bi
Ben uyduruyorum hepsini aynen mert. Hadi gözümde daha fazla düşme artık yoluna git.Kim neyi darladı vallah merak ediyorum söylesene bi
Hadi bende helal ettim Allah'a emanetDünle ilgili konuyu ben açmadım sen açtın. Ve Aynen ben biriktirdim istediğin gibi düşün kardeş hadi helal olsun
Dur yanlış yere yazdımSıcak havalar lütfen sokaktaki canlılar için bi kap su koyalım
Farketmez, sosyal mesajın yeri yoktur, her yere yazılır.Dur yanlış yere yazdım
Yaşayan bir tane düşmanım yok Allah’a şükür rüyadosta korku düşmana güven verme metin alsöwöslwlslwl
Yaşayan bir tane düşmanım yok Allah’a şükür rüya
Aynen öyleeeeFarketmez, sosyal mesajın yeri yoktur, her yere yazılır.
Kavga olunca postu okuyanlar görsün diye skslşdlslsşsşsşs social messageFarketmez, sosyal mesajın yeri yoktur, her yere yazılır.
Ben uyduruyorsun diye birşey söyledim mi Alin, kim neyi darlamış söyle diyorum.Ben uyduruyorum hepsini aynen mert. Hadi gözümde daha fazla düşme artık yoluna git.
Ahmet Erol'un halledecegi hiç bir konu yok bu oyunda ajajsjjsArkadaşlar birbirinize boşa sallamayın lütfen bu gibi durumlarda ahmet Erol başkanım gerekeni halleder sjsllsldlskdkdldd sükunetimizi koruyalım
daha dişine göre düşman edinememişsin demekki metinnYaşayan bir tane düşmanım yok Allah’a şükür rüya
Senin gibi boş yapmıyorum hiç değilse nasıl ? Her konudan konuya atlayıp prim kasmıyorum ne dersinAhmet Erol'un halledecegi hiç bir konu yok bu oyunda ajajsjjs
Yiğidim benim beeee. Bizim ne işimiz olur primle , ben olmasam piyasaya cikacagin yok. Bak nasıl çıkarttım seni hemen yuvandanSenin gibi boş yapmıyorum hiç değilse nasıl ? Her konudan konuya atlayıp prim kasmıyorum ne dersin
Kendini nimetten sayanlarda bugün kadiri görüyoruzYiğidim benim beeee. Bizim ne işimiz olur primle , ben olmasam piyasaya cikacagin yok. Bak nasıl çıkarttım seni hemen yuvandan
ahmet haklı bu yorum yapanlara primci muhabbeti nerden çıktı he doğru bilgem kasıyordu primi oda baktı olmuyor gelir 10 güne tekrar dener şansınıSenin gibi boş yapmıyorum hiç değilse nasıl ? Her konudan konuya atlayıp prim kasmıyorum ne dersin
Her konunun altında olmanda belliYiğidim benim beeee. Bizim ne işimiz olur primle , ben olmasam piyasaya cikacagin yok. Bak nasıl çıkarttım seni hemen yuvandan