Sorun değil alışığım ben haklı olmadığım konu yokNe kardeş ne dostmuşuz değerini bilemedim meto affet
Sorun değil alışığım ben haklı olmadığım konu yokNe kardeş ne dostmuşuz değerini bilemedim meto affet
Ben senin gibi senaryo yazıpta karalamaya çalışmadım neyse onu yazdım mert eğer sizinle güzelce anlaşılabilseydi yapmazdım ama bırakta neyi nasıl yapacağıma Ben karar vereyim kimseye düşmez. Elde etmek istediğim tek şey geçenki gibi kimsenin darlamamasıydı ve bunu da elde ettim onun dışında oluşan hiç bir şeyle ilgilenmiyorum sen kendi kendine kafanda kurmuş oluyorsun.Belki bende aynı şeyi düşünüyordum, ama burada senin gibi dile getirmedim.
Tüh be neyse aranızdaki buzlar erimesin başka zaman devam edersiniz@BaşkanOnline
Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Tamam Alin bacı şuan burada içimde biriktiren benim, dün farklıydı bugün üye çekmek için beni karaktersiz yaptın, ne gördüysem dedim diyorsun, ama ben ise dün olan olaylar için söylüyorum herşeyi, sen mi biriktirmişsin yoksa ben mi, neyse helalleşip kapatalım..Ben zaten öyle yapıyordum rüyam fakat görüyorum ki içinde birikmiş birikmiş dökülmüş yapacak bir şey yok.
dosta korku düşmana güven verme metin alsöwöslwlslwlTüh be neyse aranızdaki buzlar erimesin başka zaman devam edersiniz
Her konuda çıkan kadirrSoda iyi gider arkadaşlar . Sizler için Beypazarı sipariş ettim
Ekli dosyayı görüntüle 16254
İçilirSoda iyi gider arkadaşlar . Sizler için Beypazarı sipariş ettim
Ekli dosyayı görüntüle 16254
Zaten ne olduysa Türk budunun yüzüne oldu, siz yaptınız, ivepi bu hale siz getirdiniz. Dagittiniz koca partiyiHakkınızda hayırlısı olsun başarılar
Ahmet neredesin sen, bu işler olurken sen ne yapıyorsun.Her konuda çıkan kadirr
Ne anlatiyon senZaten ne olduysa Türk budunun yüzüne oldu, siz yaptınız, ivepi bu hale siz getirdiniz. Dagittiniz koca partiyi
Konusmaaaa. Cevap vermeee.Ne anlatiyon sen
Sen karışma oyunda yoksun hakslslslssBu tartışmanın uzamasının iki taraf içinde bir artısı yok, yollar tercih edilmiş aradaki saygıyı yitirmeden iyi dilekler dilenmeli.
Bu d0ruZaten ne olduysa Türk budunun yüzüne oldu, siz yaptınız, ivepi bu hale siz getirdiniz. Dagittiniz koca partiyi
iyiki ara verelim dedik be alsşaşsşaşsşwşsSen karışma oyunda yoksun hakslslslss
Kim neyi darladı vallah merak ediyorum söylesene biBen senin gibi senaryo yazıpta karalamaya çalışmadım neyse onu yazdım mert eğer sizinle güzelce anlaşılabilseydi yapmazdım ama bırakta neyi nasıl yapacağıma Ben karar vereyim kimseye düşmez. Elde etmek istediğim tek şey geçenki gibi kimsenin darlamamasıydı ve bunu da elde ettim onun dışında oluşan hiç bir şeyle ilgilenmiyorum sen kendi kendine kafanda kurmuş oluyorsun.
Dünle ilgili konuyu ben açmadım sen açtın. Ve Aynen ben biriktirdim istediğin gibi düşün kardeş hadi helal olsunTamam Alin bacı şuan burada içimde biriktiren benim, dün farklıydı bugün üye çekmek için beni karaktersiz yaptın, ne gördüysem dedim diyorsun, ama ben ise dün olan olaylar için söylüyorum herşeyi, sen mi biriktirmişsin yoksa ben mi, neyse helalleşip kapatalım..
Sana mı sorucam hadi ikileKonusmaaaa. Cevap vermeee.