BaşkanOnline İlk Oyun Hakimi | FurkanB. (1 Kişi İçeride)

FurkanB.

GökBudun Partisi
32. Dönem Oyun Başkanı
Saygıdeğer Başkanonline ailesi

Bugün burada, demokrasimizin temel taşlarından biri olan bağımsız yargının gücünü ve önemini vurgulamak için toplandık. Hakimlik görevine seçilen her birey, hukukun üstünlüğünü savunma sorumluluğunu taşır ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır.

Darbe girişimleri, ülkemizin tarihinde kara bir leke olarak yer alır. 13 Mayıs'ta yaşadığımız hain saldırı, milletimizin iradesine yönelik bir tehditti. Ancak, milletimiz bu karanlık günü birlik ve beraberlik içinde geride bıraktı. Demokrasiye olan inancımızı daha da pekiştirdik.

Sevgili dostlar, bugün burada hakimlik görevine seçildiğim için gurur duyuyorum. Bu görevi, hukukun üstünlüğünü korumak, adil ve tarafsız kararlar vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ediyorum. Darbecilere ve hukukun dışına çıkanlara karşı mücadelemiz sürecek.

Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için, adaleti sağlamak için çalışacağım. Yargının bağımsızlığına olan inancımızı hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Hep birlikte, demokrasimizi korumak ve güçlendirmek için el birliğiyle çalışmalıyız.

Teşekkür ederim.

A

A T H E N A

Ziyaretçi

Bugün burada, demokrasimizin temel taşlarından biri olan bağımsız yargının gücünü ve önemini vurgulamak için toplandık. Hakimlik görevine seçilen her birey, hukukun üstünlüğünü savunma sorumluluğunu taşır ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır.

Darbe girişimleri, ülkemizin tarihinde kara bir leke olarak yer alır. 13 Mayıs'ta yaşadığımız hain saldırı, milletimizin iradesine yönelik bir tehditti. Ancak, milletimiz bu karanlık günü birlik ve beraberlik içinde geride bıraktı. Demokrasiye olan inancımızı daha da pekiştirdik.

Sevgili dostlar, bugün burada hakimlik görevine seçildiğim için gurur duyuyorum. Bu görevi, hukukun üstünlüğünü korumak, adil ve tarafsız kararlar vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ediyorum. Darbecilere ve hukukun dışına çıkanlara karşı mücadelemiz sürecek.

Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için, adaleti sağlamak için çalışacağım. Yargının bağımsızlığına olan inancımızı hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Hep birlikte, demokrasimizi korumak ve güçlendirmek için el birliğiyle çalışmalıyız.

Teşekkür ederim.
Görevi en iyi şekilde benimseyeceğini ve adaleti sağlayacağına bütün inancımla inanıyorum abi. tekrardan hayırlı olsun

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Sayın Meslektaşım hayırlı olsun. Seçim öncesi sizin için ayırdığım koltuğa hoşgeldiniz. Şimdi uyumlu bir şekilde çalışma vaktidir. Şimdi Herkese Adalet vaktidir. 🌹🌹

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş

Teşekkür ederim.
Yeni görevin hayırlı olsun @FurkanB.

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
@BaşkanOnline bu vesileyle Oyun Hakimimin seçilmesiyle birlikte Adalet Kontrol Panelinin aktif hale getirilmesi, kolluk kuvveti görevlilerinin panel sayesinde atamalarının bakan,savcı ve hakim tarafından yapılmasının sağlanması ve en önemlisi makamların işlevselliğinin sağlanması oyun yönetiminden tek isteğimdir. En azından bizden sonra gelen makamlar işlevsiz kalmayacaktır. Saygılar.