BaşkanOnline İlk Oyun Hakimi | FurkanB. (7 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
aısjdjaskdkjasdjk yav kadir adamlar daha dün genel oyun cezası yemiş adamı oyun hakimi yapıyorlar adaleti sen düşün millete küfür eden bir savcı ajklsdjklflksdsd
Bunlar dikta yönetime sahip oldukları için, kendilerinden başka kimseyi aday göstermez, kimseye makam vermezler. Onun için geçmişleri çok önemli değil 😂😂

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bunlar dikta yönetime sahip oldukları için, kendilerinden başka kimseyi aday göstermez, kimseye makam vermezler. Onun için geçmişleri çok önemli değil 😂😂
sözcüsü kayıp kaç gündür ağzından laf alıp gelip yazıp çizip ban yiyip giden demek paylaşım yapacak diye o susuyor :D o susunca bu konuşuyor :D

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçim kazanmak nedir bilmediğin için bu konudaki düşüncelerini görmezden geldim 😂 @MAGARSUS
@Kadir Aydın aday olacağımı bilmiyorumdum yöneticilerimiz aday çıkartmış şükür diktatörlük ile yönetilmiyoruz efe kadar koltuk bağımlısı değiliz şükür
bayağı koltuk bağımlısıyım yaa gerçeken furkancım görmezden gelinecek kaideye alınmayacak insanlar asıl sizlersiniz yüzünüzü memleket görüyor merak etme :) bir emekli OBsi tekrar tekrar seçime girer , multi yapan emeklicisi oyuna gelir premsesler gibi utanmadan emekli Ob sini ister desteğe yazıp öteki emeklicisi doymaz makama bide şurdan hakim patlatalım der partindeki üyeler ne yapıyor acaba bu doyumsuzlukları görüyorlardır umarım :)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Seçim kazanmak nedir bilmediğin için bu konudaki düşüncelerini görmezden geldim 😂 @MAGARSUS
@Kadir Aydın aday olacağımı bilmiyorumdum yöneticilerimiz aday çıkartmış şükür diktatörlük ile yönetilmiyoruz efe kadar koltuk bağımlısı değiliz şükür
Seçim kazanmak nedir bilirim, sizlerde zamanında Altın Ok gölgesi altındayken seçim kazanmisliginiz var. Şimdi de Göktürk alt partisi olarak devam ediyorsunuz. Olayinizda bu zaten 😂

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçim kazanmak nedir bilirim, sizlerde zamanında Altın Ok gölgesi altındayken seçim kazanmisliginiz var. Şimdi de Göktürk alt partisi olarak devam ediyorsunuz. Olayinizda bu zaten 😂
bana koltuk bağımlısı diyor erdemli bir şekilde seçim kaybedip tebriğini edip oyuna ara vermesini veya yerini salmasını bilen insanlarız bizler bu arkadaş en son içten pazarlıkla 2 partiyi kapattırıp kendine bunu açtırıp başına geçmiş alskjdfjklsdgjlksdlkjgsd yan sanayi turan partisi

FurkanB.

GökBudun Partisi
32. Dönem Oyun Başkanı
bayağı koltuk bağımlısıyım yaa gerçeken furkancım görmezden gelinecek kaideye alınmayacak insanlar asıl sizlersiniz yüzünüzü memleket görüyor merak etme :) bir emekli OBsi tekrar tekrar seçime girer , multi yapan emeklicisi oyuna gelir premsesler gibi utanmadan emekli Ob sini ister desteğe yazıp öteki emeklicisi doymaz makama bide şurdan hakim patlatalım der partindeki üyeler ne yapıyor acaba bu doyumsuzlukları görüyorlardır umarım :)
Tekrar tekrar seçime girip kaybeden sensin ne anlatıyorsun güldürme beni efe erene söyle emekli oyun başkanı etiketini alsın diye en az 3 4 defa mesaj attın😂 valla gel partime sorabilirsin bakalım nasıl aday olmuşum senin gibi çıkıp ben adayım diye birşey söyledim 3 dönem başkan olabilmek için hakkını yedin partinin zaten olamadın olamazsında

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Tekrar tekrar seçime girip kaybeden sensin ne anlatıyorsun güldürme beni efe erene söyle emekli oyun başkanı etiketini alsın diye en az 3 4 defa mesaj attın😂 valla gel partime sorabilirsin bakalım nasıl aday olmuşum senin gibi çıkıp ben adayım diye birşey söyledim 3 dönem başkan olabilmek için hakkını yedin partinin zaten olamadın olamazsında
canım benim ayhan almıştı ban yiyen adam aldı oda alsın dedim. erene ben mi attım mesaj sana sadece söyledim oda yüzsüz gibi almış burda yapacak birşey yok ayrıca aday çıkartanlara sor bakalım abiciğine öncekilerde zaten siz yoktunuz olamazdınızda kuklamızdınız sizi sadece kullanıyorduk emrullahla şuraya oy at diyorduk her ay paşa paşa atıyordunuz oyunuzu o dönemdede emrullahın isteğiyle girdik partide paket çekecek adam olmayınca başınız sıkışınca efe geç aday ol demesini biliyordunuz benden yana sıkıntı yok siz kendinize bakın oyun bu ama çelişmeyin :D

FurkanB.

GökBudun Partisi
32. Dönem Oyun Başkanı
canım benim ayhan almıştı ban yiyen adam aldı oda alsın dedim. erene ben mi attım mesaj sana sadece söyledim oda yüzsüz gibi almış burda yapacak birşey yok ayrıca aday çıkartanlara sor bakalım abiciğine öncekilerde zaten siz yoktunuz olamazdınızda kuklamızdınız sizi sadece kullanıyorduk emrullahla şuraya oy at diyorduk her ay paşa paşa atıyordunuz oyunuzu o dönemdede emrullahın isteğiyle girdik partide paket çekecek adam olmayınca başınız sıkışınca efe geç aday ol demesini biliyordunuz benden yana sıkıntı yok siz kendinize bakın oyun bu ama çelişmeyin :D
Ne anlatıyorsun be hangi hayal dünyasında yaşadın sen

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aga Siz turandayken , en azından olay belliydi kavga gurultu olurdu ama ikili oynama olmazdi. Çıkarlar doğrultusunda parti satılıp sahte yüzler oluşmazdi. Valla o günler daha iyidi. Bunlardan düşman bile olmaz. Bunlar gibi görmedim ben hayatımda daha.

İdris Alperen

Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Başkanonline ailesi

Bugün burada, demokrasimizin temel taşlarından biri olan bağımsız yargının gücünü ve önemini vurgulamak için toplandık. Hakimlik görevine seçilen her birey, hukukun üstünlüğünü savunma sorumluluğunu taşır ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır.

Darbe girişimleri, ülkemizin tarihinde kara bir leke olarak yer alır. 13 Mayıs'ta yaşadığımız hain saldırı, milletimizin iradesine yönelik bir tehditti. Ancak, milletimiz bu karanlık günü birlik ve beraberlik içinde geride bıraktı. Demokrasiye olan inancımızı daha da pekiştirdik.

Sevgili dostlar, bugün burada hakimlik görevine seçildiğim için gurur duyuyorum. Bu görevi, hukukun üstünlüğünü korumak, adil ve tarafsız kararlar vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ediyorum. Darbecilere ve hukukun dışına çıkanlara karşı mücadelemiz sürecek.

Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için, adaleti sağlamak için çalışacağım. Yargının bağımsızlığına olan inancımızı hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Hep birlikte, demokrasimizi korumak ve güçlendirmek için el birliğiyle çalışmalıyız.

Teşekkür ederim.
Çok kıymetli abim bu görevinde başarılar dilerim eminim ki bu görevinde layıkıyla yerine getireceksin Allah yardımcın olsun