Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederimşu seçime bakınca dürüst doğrucu efendi adam gibi adam hasan başkan başarılar
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederimşu seçime bakınca dürüst doğrucu efendi adam gibi adam hasan başkan başarılar
Senin benim Fatih'in yatacak yeri yokşu seçime bakınca dürüst doğrucu efendi adam gibi adam hasan başkan başarılar
Buluruz size bı yer havadar serin ve manzaralı birde ben geleyim kareyi tamamlarız veririz 101 in gözüneSenin benim Fatih'in yatacak yeri yok
karşındakilerin çok var sanki kısasa kısasSenin benim Fatih'in yatacak yeri yok
Bende Geleyim mi?Buluruz size bı yer havadar serin ve manzaralı birde ben geleyim kareyi tamamlarız veririz 101 in gözüne
Beni ikna ettin abiBuluruz size bı yer havadar serin ve manzaralı birde ben geleyim kareyi tamamlarız veririz 101 in gözüne
Onlarında yokkarşındakilerin çok var sanki kısasa kısas
Yancı da lazım Hasan başkanım sırayla oynarızBende Geleyim mi?
Bı 800 atmayalı uzun zaman oldu hanginize denk gelirse artıkBeni ikna ettin abi
Bana atarsın 800, Ben alışkınım zatenBı 800 atmayalı uzun zaman oldu hanginize denk gelirse artık
Boş ver 800 de bu hakem kasap çıktı beee ama sonuç maç bizim çok şükürBana atarsın 800, Ben alışkınım zaten
Seçimde başarılar dilerim Hasan başkanım ❤
Başarılar
Başarılar başkanım
Teşekkür Ederim Başkanlarım.Desteğimiz seninledir başkanım inşallah ilk oyun hakimi sen olacaksın
Oo geldin mi bende seni etiketliyecektim orada kalmış
ben de olmasam prim kasamazsın zatenOo geldin mi bende seni etiketliyecektim orada kalmış