Dert etme sen biziKorkma korkma birbirini yedikleri zaman sana sıra gelmeyecek
Dert etme sen biziKorkma korkma birbirini yedikleri zaman sana sıra gelmeyecek
kendi ismin miTamam çıkabilirsin yan çar
Birde böyle gururla anlatirlar yaptiklarini. Hemen parti sohbetine SS atıp emirhan abinden bu videoyu atman icin izin mi aldın. Zaten emir abinle senin olayın o, getir götür işleri
Aha sen liselisin dahakendi ismin mi
sjsjsjs yaaa çok güldüm bu akşamAha sen liselisin daha
Sende kasma kendini dert edilecek kadar büyümedinDert etme sen bizi
Bende bende sizin gibilerin gelmesi lazım aradasjsjsjs yaaa çok güldüm bu akşam
aynen ya sinek de bazen adamı gıdıklar ve gülersin buralarda olun biz de gülelimBende bende sizin gibilerin gelmesi lazım arada
Gerçekten liseliaynen ya sinek de bazen adamı gıdıklar ve gülersin buralarda olun biz de gülelim
ben liseyi bitireli çok oldu anlaşılan sen hala orda kalmışsınGerçekten liseli
Bıdı bıdı yapma kadir aylardır aynı laf yok abi muhabbeti falanBirde böyle gururla anlatirlar yaptiklarini. Hemen parti sohbetine SS atıp emirhan abinden bu videoyu atman icin izin mi aldın. Zaten emir abinle senin olayın o, getir götür işleri
Senin sinekler mutasyon geçirmiş herhalde sende bulunduğun yerde aşırı dozda radyasyona maruz kalmışsın git bi görün doktoraaynen ya sinek de bazen adamı gıdıklar ve gülersin buralarda olun biz de gülelim
Bak şimdi küçük hanım, seni yeterince ciddiye aldım, yeteri kadar prim verdim. Bugünlük limitin bu kadardı..başka zamana müsade istersin ayarlariz birseyler yineben liseyi bitireli çok oldu anlaşılan sen hala orda kalmışsın
hahayyy ben değil sen mutasyona uğramışsın anlaşılan radyasyondan koru bidahaki sefere bilmem nolursunSenin sinekler mutasyon geçirmiş herhalde sende bulunduğun yerde aşırı dozda radyasyona maruz kalmışsın git bi görün doktora
Yaparsam ne olur mesela kayracan. Yani şuan korkmam mi gerekiyor sendenBıdı bıdı yapma kadir aylardır aynı laf yok abi muhabbeti falan
kendini büyük zannetme büyük bey kim kimin konusunun altına yazıp prim kasıyor herkes görüyo merak etmeBak şimdi küçük hanım, seni yeterince ciddiye aldım, yeteri kadar prim verdim. Bugünlük limitin bu kadardı..başka zamana müsade istersin ayarlariz birseyler yine
Bence sana benzerim o yüzden çok dikkat ediyorum kendimehahayyy ben değil sen mutasyona uğramışsın anlaşılan radyasyondan koru bidahaki sefere bilmem nolursun
Üslup desen yerlerde maşallahhahayyy ben değil sen mutasyona uğramışsın anlaşılan radyasyondan koru bidahaki sefere bilmem nolursun
Benim anlamadığım , sizin konunuz olunca yazmak yasak mı . Bunu söyleyin helekendini büyük zannetme büyük bey kim kimin konusunun altına yazıp prim kasıyor herkes görüyo merak etme
dikkate et zaten sen ben olamazsın zaten ben olmak isterken başka şey olmaBence sana benzerim o yüzden çok dikkat ediyorum kendime