101 e cagiracaktim çok fesatsin be Semih yine kendini nimetten saymaya başladın yaniben de olmasam prim kasamazsın zaten
101 e cagiracaktim çok fesatsin be Semih yine kendini nimetten saymaya başladın yaniben de olmasam prim kasamazsın zaten
101 mi. Semih ne bilir abi geliyorum ben101 e cagiracaktim çok fesatsin be Semih yine kendini nimetten saymaya başladın yani
Koş gel mekanı biliyorsun101 mi. Semih ne bilir abi geliyorum ben
@S E M İ H neyse sende gel hadi, çay getirirsin bizeKoş gel mekanı biliyorsun
Ahaaa Pargalı ya ne oldu .bizim Ö Z E R den sonra herkes de bı özenti başladı S E M İ H@S E M İ H neyse sende gel hadi, çay getirirsin bize
eline klavye alan yazıyor tabii sizin yaş sınırlamasından oy bile kullanmamanız lazım da neyseAhaaa Pargalı ya ne oldu .bizim Ö Z E R den sonra herkes de bı özenti başladı S E M İ H
S E M İ H bende aksaçlı yapsam mı ne dersin yaşlandık ya klavyemde kuvvetlidir edebiyat mezunuyum beneline klavye alan yazıyor tabii sizin yaş sınırlamasından oy bile kullanmamanız lazım da neyse
Kaleminizi kırdıktan sonra edebiyatın güçlü olsa ne olurS E M İ H bende aksaçlı yapsam mı ne dersin yaşlandık ya klavyemde kuvvetlidir edebiyat mezunuyum ben
Kimmiş ki kalemimizi kıran babayiğit çıksın hele podyuma da endamını bı gorelimKaleminizi kırdıktan sonra edebiyatın güçlü olsa ne olur
AhahasjskahskahsKimmiş ki kalemimizi kıran babayiğit çıksın hele podyuma da endamını bı gorelim
Çıksın da bı görelim sahi sen ablansız nereye kadar gidebileceksin semihcanAhahasjskahskahs
Hahahhahsjahah o fragmandı daha yeni başlıyoruzÇıksın da bı görelim sahi sen ablansız nereye kadar gidebileceksin semihcan