Bence kendi partini kur bra adı da yeniden güçlü gelecek olsun
Yenilikle alakalı bir şey açamam kirvem alerji oluştuBence kendi partini kur bra adı da yeniden güçlü gelecek olsun
Bizim yolumuz davamız belli mesutum sen de kendini göktürkün şefkatli kollarına teslim etGel kızılelmada buluşalım hazır efe de bırakmış partiyi
MsöfmwldnaldnaşdnaldnaldjalxnvlldBence yeniden güçlü gökbozbudun gelecek doğuş olsun
Ygggbgdp random gibi parti ismiBence yeniden güçlü gökbozbudun gelecek doğuş olsun
Seversin kgşdkgYgggbgdp random gibi parti ismi
Kral sana can fedaBizim yolumuz davamız belli mesutum sen de kendini göktürkün şefkatli kollarına teslim et
Baştacısin kralimTek lafına yapmayacağımız iş yok kralll
Sana da can feda kralım baştacısın 🫶Kral sana can feda
Ayrıca buna gönül koyduğumu söylemek zorundayımBenim ortağım magarsus
Senin de hoşuna gitti itiraf etMsöfmwldnaldnaşdnaldnaldjalxnvlld
Efe kirvem sağ gözle diagonal yapınca çifte gidiyorum demek sol gözle tanjant değince elim tek demek seninle böyle anlaşamayızAyrıca buna gönül koyduğumu söylemek zorundayım
Gelecekle alakalı şeyler alerji yapar mesutum sen yanlış biliyonYenilikle alakalı bir şey açamam kirvem alerji oluştu
Anlaşamayız tabii elden biterim çünkü ben babayiğitEfe kirvem sağ gözle diagonal yapınca çifte gidiyorum demek sol gözle tanjant değince elim tek demek seninle böyle anlaşamayız
Oyunda ortalık yine çok karışıkGelecekle alakalı şeyler alerji yapar mesutum sen yanlış biliyon
Senle efe olun ben yancı olayım mademAnlaşamayız tabii elden biterim çünkü ben babayiğit
Karşı catıda Zagros keskin nişancı olucak. Kaş göz yapan vurulacak kralEfe kirvem sağ gözle diagonal yapınca çifte gidiyorum demek sol gözle tanjant değince elim tek demek seninle böyle anlaşamayız
İhtiyacımız olan şeyde bu ya zatenOyunda ortalık yine çok karışık
Aman iyi bee vazgeçtim ben küstüm oynamıyorumSenle efe olun ben yancı olayım madem