B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Zagrosa helalinden 3 lezoKarşı catıda Zagros keskin nişancı olucak. Kaş göz yapan vurulacak kral
Zagrosa helalinden 3 lezoKarşı catıda Zagros keskin nişancı olucak. Kaş göz yapan vurulacak kral
Tamam benle sen olalım efe kirvem yancı olsun adana kebap söyler hesabı kitlerAman iyi bee vazgeçtim ben küstüm oynamıyorum
Siz oynayın beyler ben size sarma sararımTamam benle sen olalım efe kirvem yancı olsun adana kebap söyler hesabı kitler
İşte benim kafadar coşkun abim geldBiri 101 mi dedii
Çifte biterim bak küsmek yokİşte benim kafadar coşkun abim geld
Mesut genellikle balıklı gölde yüzüyorEkli dosyayı görüntüle 16290
mesut yüzme biliyormusun Urfa’da deniz yok gerçi gel sana öğreteyim simit var burda bi tane kaldı
Mesut genelde derin sularda yüzüyorMesut genellikle balıklı gölde yüzüyor
Masada entrika da dönerrrrr@Büyük Mesut gel birazda bizde entrika çevirelim Mesut
He ya valla çok iyi olur urfada nerde öğrenecez yüzmeyi anca yaz tatilinde tekne turunda foto çekiyoz güneş gözlüğüyleEkli dosyayı görüntüle 16290
mesut yüzme biliyormusun Urfa’da deniz yok gerçi gel sana öğreteyim simit var burda bi tane kaldı
Yarın gidiyom işe gel günlüğü 3500 e bırakırız yabancı değilsin takıl kafana göreHe ya valla çok iyi olur urfada nerde öğrenecez yüzmeyi anca yaz tatilinde tekne turunda foto çekiyoz güneş gözlüğüyle
Nereye gidiyonYarın gidiyom işe gel günlüğü 3500 e bırakırız yabancı değilsin takıl kafana göre
Mersin’den Adana’ya biraz uzak ama ejldlslsşdldldldldNereye gidiyon
Babadır deriz meselaSelamun aleyküm oyuna 826383. Kez geri dönmüş bulunmaktayım. Yeni parti arayışındayım parti kriterlerim;
Darbeye meyilli
Hak hukuk alakası olmayan
Tek adam rejimini savunan
Her türlü yolsuzluk vurgun ihale işlerinde mahir
Vatan millet sakarya türküsünde bol ezgili
Esnek çalışma saatlerine uygun
Bu şekildedir. Uygun partilerden davet bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 16289
Cökxlxlxlxlxldşsşdkdjdkdldgkk ben de gel darbe yaparız
durgkk ben de gel darbe yaparız