Niye ki bu parça bir tek size mi ait, sadece sizler için mi okunmuşBende anlamadım, yaydan kurta
Niye ki bu parça bir tek size mi ait, sadece sizler için mi okunmuşBende anlamadım, yaydan kurta
tavuk butundan daha iyidirBende anlamadım, yaydan kurta
Düzgün konuş, tarihini bilmiyorsan konuşmatavuk butundan daha iyidir
Tavuk (Gallus gallus domesticus), insanların 4-5 bin yıl önce Güney Asya'da yetiştirmeye başladığı vahşi Gallus gallus kuşunun soyundan geliyor. Tavuk tarihinin ise M.Ö 2000 yıllara dayandığı söyleniyor.Düzgün konuş, tarihini bilmiyorsan konuşma
Anlamismidir senceTavuk (Gallus gallus domesticus), insanların 4-5 bin yıl önce Güney Asya'da yetiştirmeye başladığı vahşi Gallus gallus kuşunun soyundan geliyor. Tavuk tarihinin ise M.Ö 2000 yıllara dayandığı söyleniyor.
Nerden anlasın yeni doğmuşAnlamismidir sence
Bilader sıkıntılımısın sen tavuk butuyla ne alakası var bunun ?
Tavuğun tarihi değil canım benim, Türk tarihiTavuk (Gallus gallus domesticus), insanların 4-5 bin yıl önce Güney Asya'da yetiştirmeye başladığı vahşi Gallus gallus kuşunun soyundan geliyor. Tavuk tarihinin ise M.Ö 2000 yıllara dayandığı söyleniyor.
Dostum budunun ne olduğunu bilmiyorsun kultürlen diye attım sıkıntı sendeBilader sıkıntılımısın sen tavuk butuyla ne alakası var bunun ?
Biz tavuk butundan devam sen git budunu post aç okuyan olur belkiDostum budunun ne olduğunu bilmiyorsun kultürlen diye attım sıkıntı sende
Tamam tamam üzülme 5328. dönem Oyun Başkanı adayımız sensinBiz tavuk butundan devam sen git budunu post aç okuyan olur belki
Bizde ok yaydan devam sorun yokBiz tavuk butundan devam sen git budunu post aç okuyan olur belki
Parti kapat git abinin yanına hadiTamam tamam üzülme 5328. dönem Oyun Başkanı adayımız sensin
Okun sivri ucuna dikkat edin o zamanBizde ok yaydan devam sorun yok
Ben sen miyim kapatıp gideyim hade yolunaParti kapat git abinin yanına hadi
Ben kapatmadım ki daha neyin ne olduğunu bilmiyorsunBen sen miyim kapatıp gideyim hade yoluna
Ahahahaha ya bunlar konuşmak için konusuyor zaten he tamam de geçBilader sıkıntılımısın sen tavuk butuyla ne alakası var bunun ?