Görme Engelli Üyeler Hk. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Merhabalar değerli BaşkanOnline ailesi, hayırlı geceler diliyorum. Bu akşam partimizde bir ilk yaşayarak partimize görme engelli bir kardeşimiz katıldı. Bu durum bizler için ve eminim ki bütün BaşkanOnline camiası için çok özel bir durumdur. Kardeşimiz ile sohbet ettiğimde benden oyun yönetimine ulaşıp görme engelli canlarımız için oyunda kolaylık sağlayacak bir kaç geliştirme yapmalarını söylememi rica etti. Biz de kardeşimiz ile GÖKTÜRK PARTİSİ'nin her bir ferdi ve ben genel başkan olarak bizzat onunla özel olarak oyun içerisinde yardımcı olacağım. Bu konuyu okuyan her bir BaşkanOnline oyuncusundan bunun için destek rica ediyoruz. Bu konuda çözüm önerisi olan herkesin de fikirlerine ihtiyacımız var.

Kardeşimizin ekranında ekran okuyucu olmasına rağmen bir çok yerde işlevselliğini kaybettiği için gelişim açısından bir hayli zorluk çekecektir.

Temmuz ayının bütün oyunculara hayırlı olmasını diler, bol rekabetli bir dönem temenni ederim. Saygılarımla...

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Merhabalar değerli BaşkanOnline ailesi, hayırlı geceler diliyorum. Bu akşam partimizde bir ilk yaşayarak partimize görme engelli bir kardeşimiz katıldı. Bu durum bizler için ve eminim ki bütün BaşkanOnline camiası için çok özel bir durumdur. Kardeşimiz ile sohbet ettiğimde benden oyun yönetimine ulaşıp görme engelli canlarımız için oyunda kolaylık sağlayacak bir kaç geliştirme yapmalarını söylememi rica etti. Biz de kardeşimiz ile GÖKTÜRK PARTİSİ'nin her bir ferdi ve ben genel başkan olarak bizzat onunla özel olarak oyun içerisinde yardımcı olacağım. Bu konuyu okuyan her bir BaşkanOnline oyuncusundan bunun için destek rica ediyoruz. Bu konuda çözüm önerisi olan herkesin de fikirlerine ihtiyacımız var.

Kardeşimizin ekranında ekran okuyucu olmasına rağmen bir çok yerde işlevselliğini kaybettiği için gelişim açısından bir hayli zorluk çekecektir.

Temmuz ayının bütün oyunculara hayırlı olmasını diler, bol rekabetli bir dönem temenni ederim. Saygılarımla...
Çok ince düşünülmüş tebrik ediyorum aklıma bir fikir gelirse buraya hemen dökeceğim 🙏🏻

A

A L İ G.

Ziyaretçi

Sesli komut modu eklenebilir veya sesler okunur hale getirilebilir bu nazik ve sağ duyulu davranışından ötürü sayın genel başkanımıza teşekkür ederiz 🙏

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Görme engelli kardeşimizden bir mesaj var...

"değerli arkadaşlar geliştiricilerden birisi bu oyunun görme engelliler için uygun olmadığını sebebinin ise yazı tabanlı bir oyun olmasını öne sürdü. Çok komik bir gelişme. Bu gelişmeyi parti olarak kabul etmiyoruz... Herkese saygılar sevgiler"

KaganBaskan

Adalet Sevdalısı
Vatandaş
Görme engelli kardeşimizden bir mesaj var...

"değerli arkadaşlar geliştiricilerden birisi bu oyunun görme engelliler için uygun olmadığını sebebinin ise yazı tabanlı bir oyun olmasını öne sürdü. Çok komik bir gelişme. Bu gelişmeyi parti olarak kabul etmiyoruz... Herkese saygılar sevgiler"
Görme engelli kardeşlerimize yardımı çok görmemeliyiz, oyun yönetiminden bu konuda daha duyarlı olması beklenmektedir

B

Begümben

Ziyaretçi
Destekliyorum. Çözümü kolay olur mu bilemiyorum ama hepimiz birer engelli adayıyız, hayatın insana ne getireceği belli olmuyor. Bu yüzden anlamaya çalışmalı ve kolaylaştırmalıyız.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Çok güzel bir gelişme olurdu aslında ama oyuna yönetim ve yazılım açısından bakınca bu kadar beklenen yenilik varken özellikle sesli komut sisteminin çok çok zor olacağı düşüncesindeyim farklı bir kolaylık olabilir tabi
Sesli komut modu eklenebilir veya sesler okunur hale getirilebilir bu nazik ve sağ duyulu davranışından ötürü sayın genel başkanımıza teşekkür ederiz 🙏

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ekte bir video bırakıyorum kardeşimiz bana 6 dakikalık bir video gönderdi ben de bir anı kırpıp buradan görmenizi istedim.

Aşağıda gördüğünüz gibi ekran tamamen okuyor yapması gerekenleri ancak X butonunu okumadığı için ve TAMAM butonunu da çok hızlı okuduğu için haliyle tıklayamıyor ve sürekli kapat aç yapması gerekiyor. Maalesef durum bu şekilde ve çok zor.

Ekli dosyalar

• Video.Guru_20240630_234400928.mp4
    1.4 MB · Görüntüleme: 2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...