women fight
women fight
Bir kızla toplum içerisinde tartışmam prensiplerime haykırı.. Film izlicem kaçtım benwomen fight
Fatih iyidir ya oynuyor mu halaaa
Hahah naber Fatih ya seni gördüğüme sevindim nasılsın iyi misinNaber seraa, evet hala kaybediyorum.
Darbe yaptık orada bile kaybetmeyi başardık hshshsh
Bomba gibiyim, buralarda ki kaosa 4-5 kişi yetişemitorduk iyi ki geldin, hadi şimdi tarafını söyle de kaos çıksınHahah naber Fatih ya seni gördüğüme sevindim nasılsın iyi misin
Asjsjks ben kaostan tarafım Fatih benim spesifik olarak bi tarafım olmazBomba gibiyim, buralarda ki kaosa 4-5 kişi yetişemitorduk iyi ki geldin, hadi şimdi tarafını söyle de kaos çıksın
O zaman bizdensin, zira karşı tarafın tek bildiğiAsjsjks ben kaostan tarafım Fatih benim spesifik olarak bi tarafım olmaz
:// ben öyle keyif almam kiO zaman bizdensin, zira karşı tarafın tek bildiği
Şimdi yandınız bizim ulti nin süresi doldu gg wp
Ne olsun istiyorsun Sera:// ben öyle keyif almam ki
Vahşet sjsjksskNe olsun istiyorsun Sera
Malesef sen gittikten sonra burası medeniyetin beşiği haline geldi, yanlış platformVahşet sjsjkssk
" Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.. "Malesef sen gittikten sonra burası medeniyetin beşiği haline geldi, yanlış platform
Ben bu ergenliğini üstünden atamamış şahıstan gerçekten bıktım.@Kadir Aydın sana canavar dedi..