Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (21 Kişi İçeride)

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

2 aydır güzel bir birliktelik yaşadığım Göktürk partisinden istifa etmiş bulunmaktayım. Yine ay sonu çıktığım an parti 2. Sıraya düşmesin diye dönem sonumu beklediğim ailem olarak gördüğüm partiye veda etmiş bulunmaktayım. Bana duruş öğretmeye çalışanlar bu duruşumu unutmasınlar.
Kendileri sözde ablalarının sözünden çıkmayanlarında artık bir duruş göstermesini beklerim. Ama ben bana yapılanı asla unutmayacağım. ABLANIZIN yazdığı mesajıda. Yolunuz açık olsun.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

2 aydır güzel bir birliktelik yaşadığım Göktürk partisinden istifa etmiş bulunmaktayım. Yine ay sonu çıktığım an parti 2. Sıraya düşmesin diye dönem sonumu beklediğim ailem olarak gördüğüm partiye veda etmiş bulunmaktayım. Bana duruş öğretmeye çalışanlar bu duruşumu unutmasınlar.
Kendileri sözde ablalarının sözünden çıkmayanlarında artık bir duruş göstermesini beklerim. Ama ben bana yapılanı asla unutmayacağım. ABLANIZIN yazdığı mesajıda. Yolunuz açık olsun.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
boşver onu kısır günü yapmakla meşgul bu ay ondaymış sıra ondan böyle

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Başarılar başkanım , geçtiğimiz günlerde bunlari anlatmaya çalıştık. Geç oldu ama temiz oldu. Başarılarının devamını dilerim. Şuan dogru yerdesin adam gibi adamların yanımdasın .

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Biz senin duruşunu kimseye bir şey demeden kafana göre hareketlerinden anladık. Şimdi yönetim grubunda o kadar laf söylediğin adamların yanında sana da başarılar. Allah sana duruş nasip etsin

Sefa mert 51

Yeni Üye
Vatandaş

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
ASİL BAŞKAN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷