Can sıkıntısı işte buyur gelNeden tartıştığınızı hala çözemiyorum
Can sıkıntısı işte buyur gelNeden tartıştığınızı hala çözemiyorum
Bugün okeyde kaybettim kank, sansim yok pek sjsjsdede çevir biraz sal oyunu
Ben tartışmayı sevmiyorum. Oturup muhabbet etmek daha iyiCan sıkıntısı işte buyur gel
Nasıl yaniÇocuk olursun kadiiirrr
Boşver anlamaNasıl yani
Muhabbet sohbet yapıyoruz zaten tartışma yokBen tartışmayı sevmiyorum. Oturup muhabbet etmek daha iyi
çözemezsin sen hiçbirşeyiNeden tartıştığınızı hala çözemiyorum
Muhabbet etmeye değer kişiler lazım onun için başkanım . Muhabbet herkesle edilmez bilirsinizBen tartışmayı sevmiyorum. Oturup muhabbet etmek daha iyi
Bunlarla muhabbet edilmez ki. Bunlar laf yetiştirme peşinde. Ergenlik halleri anlaBen tartışmayı sevmiyorum. Oturup muhabbet etmek daha iyi
Efe gel bizde tartışalımçözemezsin sen hiçbirşeyi
Bilmeden konuşma aslanımBunlarla muhabbet edilmez ki. Bunlar laf yetiştirme peşinde. Ergenlik halleri anla
Aha geldiçözemezsin sen hiçbirşeyi
Oyun oynuyoruz. Gülüp eğlenin ne gerek var boşverinMuhabbet etmeye değer kişiler lazım onun için başkanım . Muhabbet herkesle edilmez bilirsiniz
Bize diyene bakBunlarla muhabbet edilmez ki. Bunlar laf yetiştirme peşinde. Ergenlik halleri anla
Vayyyy hemen Facebook'ta paylaşayım bunuMuhabbet etmeye değer kişiler lazım onun için başkanım . Muhabbet herkesle edilmez bilirsiniz
sus az abin gelsinAha geldi
Abisi mi kaldı acaba sjshshsjsus az abin gelsin
Biriniz sussanız diğeriniz susmuyor daha çok tartışırsınızBunlarla muhabbet edilmez ki. Bunlar laf yetiştirme peşinde. Ergenlik halleri anla
5238. dönem Oyun Başkanı adayımızsus az abin gelsin
nolmuş harbiden korkaklara kayıplarAbisi mi kaldı acaba sjshshsj