Sadoo ?? KapatalımTamam hadi sus
Sadoo ?? KapatalımTamam hadi sus
Sen daha popülaritesin boşver Sinyor@Kadir Aydın bazıları yine popülaritesini yükseltmeye gelmiş ne iş
Özeniyorlar demekki, sende onlardan birimisinSen daha popülaritesin boşver Sinyor
o kadarda değil SinyorÖzeniyorlar demekki, sende onlardan birimisin
Kolay değil doğru diyorsun biraz daha ekmek yemen lazımo kadarda değil Sinyor
Kolay değil doğru diyorsun biraz daha ekmek yemen lazım
Sado kim 55 sado muSadoo ?? Kapatalım
doğru herkes aynı görüşte olamıyormuş demek ki he bide başta görmezden gelipte sonradan tepki gelince vatan millet narası atmayı seviyorsunuz sizKolayda vatanımızı milletimizi seven insanlarız gerek yok.
Keşke azcıkta o sevgi sizdede olsa neyse uzatma hadi işine bakdoğru herkes aynı görüşte olamıyormuş demek ki he bide başta görmezden gelipte sonradan tepki gelince vatan millet narası atmayı seviyorsunuz siz
Gelip cevap veren sensin uzatma diyende sensin doyduysan afiyet olsun önce bi neyin ne olduğunu öğren öyle gelip yorum yap bozkürt partine sor anlatsınlarKeşke azcıkta o sevgi sizdede olsa neyse uzatma hadi işine bak
Sadettin abeh bir gün bende senin seviyene inebilir miyim abee laskdjdklasdjSen benim seviyeme gelmen için çok basamak çıkman lazım
1. Tehditlerini başkasına sakla cürmün yetmez bana1. Partinin ismini değiştirerek kullanamassın akıllı konuş 2 neyin nasıl olmuş sebeb neymiş beni ilgilendirmez 3 kene gibi yapışacağını bilsem bu kadar muhatap olmazdım
Kalbin acıyor değil miHadi kaybol sarı torba işine bak hadi
He aşk acısı varKalbin acıyor değil mi
Sen hala konuşuyormusunHe aşk acısı var
Konuyu bari bölme hadi hadiSen hala konuşuyormusun
Vallahi aşırı amatörsün bide senle tartışmaya giriyorumKonuyu bari bölme hadi hadi
Sen çok profsun ya senin muhattab alıyorum birdeVallahi aşırı amatörsün bide senle tartışmaya giriyorum