Sakinlik önemli bişey arkadaşlar sakin olalım ve hayatın tadını çıkaralım boş kavgalarla birbirimizi üzmeyelim
Sen önce yazmayı öğrende , SİNYOR un sanada selamı var bu aradaSen çok profsun ya senin muhattab alıyorum birde
Arkadaş amacına ulaşamayınca ne tarafa secde edeceğini unuttuSakinlik önemli bişey arkadaşlar sakin olalım ve hayatın tadını çıkaralım boş kavgalarla birbirimizi üzmeyelim
Arkadaş amacına ulaşamayınca ne tarafa secde edeceğini unuttu
Ne çene varmış mübarek biz biliyoruz ne tarafa secde edeceğiz sende öğrenirsin inşArkadaş amacına ulaşamayınca ne tarafa secde edeceğini unuttu
Az öteye kum yığmışlar git orda oyna hadiSen önce yazmayı öğrende , SİNYOR un sanada selamı var bu arada
Ne tarafa secde etmeyi öğrendiysen sana namazı da öğreteyim Arkamdan saf tutabilirsin umutNe çene varmış mübarek biz biliyoruz ne tarafa secde edeceğiz sende öğrenirsin inş
Bozkürt üyeleri doldurmuş orayı git sende katıl aralarınaAz öteye kum yığmışlar git orda oyna hadi
Tamam Sinyor36 hadi çekilebilirsin şimdiNe tarafa secde etmeyi öğrendiysen sana namazı da öğreteyim Arkamdan saf tutabilirsin umut
Kelime haznen yetmeyince sinyora sığınma onu bu kadar çok mu seviyorsun umut söyleseneTamam Sinyor36 hadi çekilebilirsin şimdi
Ya da Kawa21 demeliyizTamam Sinyor36 hadi çekilebilirsin şimdi
Kendinden mi utanıyorsun bana mı öyle geliyorKelime haznen yetmeyince sinyora sığınma onu bu kadar çok mu seviyorsun umut söylesene
Sen benden utanıyorsun galiba çekinme söyleKendinden mi utanıyorsun bana mı öyle geliyor
Kendi bilmiyor öğretiyoruzMetinin sinyor36 olduğunu herkes biliyor beyler niye tekrar ediyorsunuz ikide bir
Sen bu kadar iyi öğrendiysen o yeter banaKendi bilmiyor öğretiyoruz
Aman Allahımmmm Kurtcummmmm. Sen burda mıydınnnNeredesin sen nerde bir seçim kazandık ortadan kayboldun
Umut bey de buradaymışşşTamam Sinyor36 hadi çekilebilirsin şimdi