Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (6 Kişi İçeride)

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

2 aydır güzel bir birliktelik yaşadığım Göktürk partisinden istifa etmiş bulunmaktayım. Yine ay sonu çıktığım an parti 2. Sıraya düşmesin diye dönem sonumu beklediğim ailem olarak gördüğüm partiye veda etmiş bulunmaktayım. Bana duruş öğretmeye çalışanlar bu duruşumu unutmasınlar.
Kendileri sözde ablalarının sözünden çıkmayanlarında artık bir duruş göstermesini beklerim. Ama ben bana yapılanı asla unutmayacağım. ABLANIZIN yazdığı mesajıda. Yolunuz açık olsun.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ayrılışın geç olsa da her zaman nizam üzerine yaşadığını bildiğim, duruşunu bozmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen değerli kardeşim, reelde nasıl ki nifak tohumları ekmeye çalışanlarla mücadele ediyorsak burada da aynı şekilde birlikte bu insanlara karşı mücadele edeceğiz. Duruşumuz ve sabrımız Asilliğimizdendir. Ait olduğun yere Hoşgeldin 🙏🫡

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
benlede eşit sayılır kimse kimseye ablalık abilik yapması diye yazdım gerek yok ama o seviyor böyle şeyleri teyzemizdir eyvallah :D
Seversin sevmezsin o senin bileceğin mevzu ben sadece yaşça büyük olduğunu dile getirdim abla abla demelerinin sebebi bu yani bjr birinize biraz daha saygılı olsanız kırmadan dökmeden de bu oyun oynanır hani karsindaki sonuçta bir kadın Semih değil Murat değil emre değil veya sipan değil cengiz değil ben değilim

S

Sera

Ziyaretçi
Ben seni uyandirim de, sonra CTRL+Z yapmak zorunda kalma 😁😁😁
Bir gün ölücem Kadir onu biliyorum ama bu ölümüm anime ppli biri tarafından olmaz ya sjsjsjks

Düşünsene öbür tarafa gittin herkes işte biri intihar biri kalp krizi falan anlatıyorlar sıra sana geliyor sen neden öldün.. Anime ppli kız tarafından öldürüldüm sjsjsk

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seversin sevmezsin o senin bileceğin mevzu ben sadece yaşça büyük olduğunu dile getirdim abla abla demelerinin sebebi bu yani bjr birinize biraz daha saygılı olsanız kırmadan dökmeden de bu oyun oynanır hani karsindaki sonuçta bir kadın Semih değil Murat değil emre değil veya sipan değil cengiz değil ben değilim
beni alakadar eden bir durum yok meslek veya cinsiyet ayrımı yapmam ırkçılıkta yapmam herkes kafasına göre