S
Silinen üye 19099
Ziyaretçi
Evt aykırı sinirlerim bozuldu ya ardam nasıl ölürümmmmmİtekliyor birde . Ne biçim oyun bu kurallara aykırı ajajaj
Evt aykırı sinirlerim bozuldu ya ardam nasıl ölürümmmmmİtekliyor birde . Ne biçim oyun bu kurallara aykırı ajajaj
Dkxllxödödldxrehavete kapılıp 6 yiyeceğimizi bilmeyen yoktur
Nasıl dışarı attılar o.zaman penaltiAha dışa attılar taç maç diyor
Bilmiyorum ben adamın yalancısıyım taç diyorNasıl dışarı attılar o.zaman penalti
Hakem hain ozamanBilmiyorum ben adamın yalancısıyım taç diyor
Hakem mi bilmiyorum biri seslendirme yapıyor ya o diyoHakem hain ozaman
He yok o seslendiren, gençlik ve spor bakanıHakem mi bilmiyorum biri seslendirme yapıyor ya o diyo
Nereye bakıyor pekiHe yok o seslendiren, gençlik ve spor bakanı
derdin ne yazma tamam göz önündesin yeterBizim oyuncuları yerlere attılar hep
Acıktım noodle yapıyım geliyorum 2 dk ara verin kavganıza
Tamam en iyisi sensin Sus şimdi git partin ile ilgilen şimdi susderdin ne yazma tamam göz önündesin yeter
Aramızda oyun sebebiyle küslük olmaz 18. Dönem derim sen anlarsınHoşbulduk kardeşim. Seni şimdi anlıyorum 2 ayda anladım ama anladım. Geç oldu güç olmadı. Kusura bakmayasın. ❤
senin saçma sapan bildirimlerin geliyorTamam en iyisi sensin Sus şimdi git partin ile ilgilen şimdi sus
Kapat o zaman banane keyfim ve kahyası şuan yazmak istiyor senimi gerdisenin saçma sapan bildirimlerin geliyor
Abi ben özelim, ayrıcalıklıyim.@Kadir Aydın herkesin ismi yeşil yazılırken seninki neden kırmızı yazıyor la gardaş yönetim sana torpil mi yapiyo
Bende istiyorum bundan kıskançlıkdan çatlarım bak keşke benimde olsaAbi ben özelim, ayrıcalıklıyim.