S
Silinen üye 19099
Ziyaretçi
Su bile içilmez deyince ne anlıyorsun balımSoda içilir mi.
Su bile içilmez deyince ne anlıyorsun balımSoda içilir mi.
Soda daha lezzetli anlam bozukluğu varSu bile içilmez deyince ne anlıyorsun balım
Soda içmeyi denesek bıSu bile içilmez deyince ne anlıyorsun balım
Boğazında kalır boğulursun denemeSoda içmeyi denesek bı
Ben deneyecem yinede @MAGARSUS soda icek mi tereyagli ballı boregimBoğazında kalır boğulursun deneme
sodayı hazımsızlara ver bende çay var rakı varBen deneyecem yinede @MAGARSUS soda icek mi tereyagli ballı boregim
İsim ver please . İkram edemhazımsızlara
çok isim var soda çiftliği kurman lazım alpaslanla başla amaİsim ver please . İkram edem
Önden efe beye varil ile birlikte buz gibi bir sodaçok isim var soda çiftliği kurman lazım alpaslanla başla ama
susÖnden efe beye varil ile birlikte buz gibi bir soda
Ooo sen te nerelere gittin shajajsjçok isim var soda çiftliği kurman lazım alpaslanla başla ama
Sustursana
XmöxxöxllxslxOoo sen te nerelere gittin shajajsj
En azından ben dik yürüyom her zaman dik olacam sen ve senin gibilere aldırış etmeden devamBitirdin kendini be benim yanımdan ayrılmayacaktın belki yolun sonu hep galibiyet olmazdı ama hiç değilse dik gelir dik giderdin
Biz erkekligi kadınlara hakaret eden kişilerden ögrenmedik senin gibiSendede yok demek ondan biliyorsun aferin erkek
doğru sana ediyorum pardonBiz erkekligi kadınlara hakaret eden kişilerden ögrenmedik senin gibi
Ya surda bir kız gelse havla dese utanmadan kaç yaşında adam havlarsin ne anlatıyorsun konuşturma beni susEn azından ben dik yürüyom her zaman dik olacam sen ve senin gibilere aldırış etmeden devam
Kral abartarak mi konusuyorsun, bildigin birşeyler varda mi konuşuyorsun sjjsjs tribe girdim şuan sjsjsjYa surda bir kız gelse havla dese utanmadan kaç yaşında adam havlarsin ne anlatıyorsun konuşturma beni sus
Ah keşke abartsam keşkeKral abartarak mi konusuyorsun, bildigin birşeyler varda mi konuşuyorsun sjjsjs tribe girdim şuan sjsjsj
Daha konuşmayı beceremiyon anca böyle bel altı esprilere veya kimseyle empati yapmadan sanki tek sen varmışsın gibi üstten bakman yokmu tek senmisin erkek bu dünya da kimseye üstten bakma gafletinde bulunma bu seni büyük göstermezdoğru sana ediyorum pardon