Şike Kumpası - 3 Temmuz 2011 (5 Kişi İçeride)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

ManisaliEmre

Vatandaş

ManisaliEmre

Vatandaş
Çıkarır gösteririm ama sonra pişman olma niye bu takımı tuttum diye😂

Yok ceviz kabugunu doldurmuycak şeyler bulursun sen şimdi ordan burdan. Forum dışı biryerden gönder bakalım. Aman malum haber sitelerinden olmasın kaynakların😌

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok ceviz kabugunu doldurmuycak şeyler bulursun sen şimdi ordan burdan. Forum dışı biryerden gönder bakalım. Aman malum haber sitelerinden olmasın 😌
Hahaahah biraz olgun düşünürsen böyle şeylerde delillerin bizlerin eline geçmesi imkansız bunu sende biliyorsun bildiğin için burda böyle kanıt isteyip haklı çıkmaya çalışmanın bir anlamı yok ama istersen burda madde madde sade bir dille anlatabilirim EĞER İSTERSEN TABİ 😁

ManisaliEmre

Vatandaş

ManisaliEmre

Vatandaş
havaya konuşmak da bir iletişim şekli belki bir gün mağaraya iner sana da ulaşırız sıkma canını bu kadar 😄

Mağaralar boş metinim. Herşey apaçık ortada bence sen havaya da konusma 😂 bi tesiri olmaz zaten

ManisaliEmre

Vatandaş
Mağaralar boş olabilir ama yankılanan seslerin hala buralarda dolaşıyor kardeşim😄

Orda kalmaya devam et. Halis görmeye başlamışsın. Sesimi felan duyuyosun. Özür dilerim seni mağaranda rahatsız ettiğim için. Ama o ben değilim. Rüyalarına da istemsizce girmek istemem. Kal sağlıcakla

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen bence daha konuşma yoksa diğerleri gibi keşke yazmasaydım diyebilirsin benle tartışacak kapasiteye maalesef henüz ulaşmadın biraz daha sıkı çalışman gerekecek 😁 iyi forumlar dilerim 🌹

ManisaliEmre

Vatandaş
Sen bence daha konuşma yoksa diğerleri gibi keşke yazmasaydım diyebilirsin benle tartışacak kapasiteye maalesef henüz ulaşmadın biraz daha sıkı çalışman gerekecek 😁 iyi forumlar dilerim 🌹

Yok zaten dengim değilsin o yüzden fazla konuşmak istemedim seninle. Konuyu da kirtlettin zaten. Bi gün gel sana öğretiyim nasıl tartışılır konu. Belki birşeyler kapar mağarandan çıkarsın.

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Nasılda mutlu oldu garibim 😂
“Bir çocuğun gülümsemesi, tüm dünyayı aydınlatabilir.”🌹

ManisaliEmre

Vatandaş

ManisaliEmre

Vatandaş