Balığı ben sattım gittim kendime bir saat aldım submarinerSoru 1- Sipan Balığı Kim Sattı?
A) Türk Budun
B) Göktürk
C) Ay ve Yıldız
D) Bozkurt
semihim bana gelsen ben sana herkesi anlatırdım kralFatih'in bana o gün demesinden anlamalıydım zaten cengizin satacağını
Fatih'in bana o gün demesinden anlamalıydım zaten cengizin satacağını
AjsjkskskskksaBalığı ben sattım gittim kendime bir saat aldım submariner
E-) BenSoru 1- Sipan Balığı Kim Sattı?
A) Türk Budun
B) Göktürk
C) Ay ve Yıldız
D) Bozkurt
Ogrenecek.ogrenecek.semihim bana gelsen ben sana herkesi anlatırdım kral
biz bu hayatta neleri kaybettiysek en güvendiklerimizden kaybettik sağlık olsunsemihim bana gelsen ben sana herkesi anlatırdım kral
sen adamsınE-) Ben
bişey olmaz rekabet iyidir elinize sağlıkbiz bu hayatta neleri kaybettiysek en güvendiklerimizden kaybettik sağlık olsun
bir sonraki uyarı budun için dikkat etbiz bu hayatta neleri kaybettiysek en güvendiklerimizden kaybettik sağlık olsun
Karşim beter olun. Biz bunları yaşadık. Sizin ortamımız bu şekilde normal aslında böyle şeyler sizin için niye darıldın ki sjsjsjjsjsbiz bu hayatta neleri kaybettiysek en güvendiklerimizden kaybettik sağlık olsun
sizin de elinize emeğinize sağlık kral güzel bir yarış oldu herkesi tebrik ederizbişey olmaz rekabet iyidir elinize sağlık
Ne beter olacağım kadir 10 seçim sonra kazandın eğlen birazKarşim beter olun. Biz bunları yaşadık. Sizin ortamımız bu şekilde normal aslında böyle şeyler sizin için niye darıldın ki sjsjsjjsjs
An itibariyle malum kişi : Seçimi kaybettiğimiz ay pardon evde sular kesildiği için ittifaktan ayrılıyoruz sjsjjsjsjsjjw
Dur ben açıklamayı bekliyorum Sado dan birazdan sizin ittifaka gelmek için başlar evde sular kesildi. Eve meteor düştü sjskksksksbu arada onlardan başka kim olsa bu seçimi kazanırdı
35 oyum var ob yi kaybettiiim..
tabi kaybedeceksin![]()
Agliyormus şuan, jilet beşir de onu teselli ediyormuş.An itibariyle malum kişi : Seçimi kaybettiğimiz ay pardon evde sular kesildiği için ittifaktan ayrılıyoruz sjsjjsjsjsjjw
Kankaa darbe falan planlıyorsan şimdiden söyle boşuna puan kasmayımm bak sjsksjskskskNe beter olacağım kadir 10 seçim sonra kazandın eğlen biraz![]()