46.Dönem Oyun Başkanı. Teşekkür mesajı (9 Kişi İçeride)

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Değerli Başkan Online Topluluğu ve Sevgili Vatandaşlarım,

Bugün, sizlerin büyük desteği ve güveniyle Başkan olarak seçilmek, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu görevi layıkıyla yerine getirecek olmanın heyecanını ve kararlılığını taşıyorum.

Öncelikle, beni bu yolda cesaretlendiren ve desteklerini esirgemeyen Diriliş İttifakı Üye Partileri; Özgürlük ve İrade Partisi'ne, Altınok Partisi'ne, Asil Türk Partisi'ne ve Yenilikçi Demokrasi Partisi'ne kalpten teşekkürlerimi sunmak isterim. Sizlerin birlikte sağladığımız bu başarı, oyunumuzun geleceği için umut verici bir adımdır.

Bu önemli görevde, adalet, şeffaflık ve halkımızın refahı her zaman önceliğim olacaktır. Vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek, oyunumuzun her bir bireyinin sesini duymak ve temsil etmek için var gücümle çalışacağımı taahhüt ederim.

Başkan Online topluluğunun her bir üyesine, bu güveni bana gösterdiğiniz için minnettarım. Birlikte, oyununuzu daha ileriye taşımak ve herkesin refahını artırmak için çalışacağız. Sizlerle birlikte güçlü bir gelecek inşa edeceğimize olan inancım tamdır.

Sipan Balık başkanımıza bu güzel adaletli ve çekişmeli süren seçimde kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

Sizlerle birlikte, Başkan Online'ı daha da büyütecek ve güçlendirecek adımlar atacağız.

#KadınEliDeğecek

Sevgi ve saygılarımla,

Mrym04
46.Dönem Oyun Başkanı

#DirilişAyağaKalkti

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun. güzel günlere hep birlikte koşacağız. Geliyor @mrymbaşkan

emegi gecen. Herkese çok teşekkürler.
Diriliş ittifakı yöneticilerine partilerine her birinin emeğine sağlık. Bize inanıp güvenen. Oylarını veren her başkanımıza teşekkürü borç biliriz.

#varoluşundiriliş ittifakı.
#ÖVİP
#Altin Ok Partisi
#Asıl Türk Partisi
#Yenilikçi Demokrasi Partisi
#başlıyoruz.
Kutlu zaferimiz. Bütün Başkan Online camiasına armağan olsun

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Hayırlı olsun başkanım başarılar diliyorum 💐

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tebrik ederim meryem baskanim. Diriliş ayağa kalktı ve en guzel oyun baskanini saygiyla selamliyoruz 🥳🥳🥳

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
#Dirilişzamanı
#Şahakalkmazamanı

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
@mrym04 Hayırlı Olsun. Oyun tarihinde hiç Kadın Oyun başkanı oldumu bilmiyorum ama benim için ilk oyun başkanımızsın. Diğer Kadın arkadaşlar örnek olma dileğiyle. Görevini başarılar dilerim.

#Dirilişzamanı

E

Emirhanerdems

Ziyaretçi
Tebrik ederim başkanım başarılar 🌹

Son düzenleme: