S
Sado55
Ziyaretçi
Tüh ya bütün sırrı bozdunAn itibariyle malum kişi : Seçimi kaybettiğimiz ay pardon evde sular kesildiği için ittifaktan ayrılıyoruz sjsjjsjsjsjjw
Tüh ya bütün sırrı bozdunAn itibariyle malum kişi : Seçimi kaybettiğimiz ay pardon evde sular kesildiği için ittifaktan ayrılıyoruz sjsjjsjsjsjjw
Dur ben açıklamayı bekliyorum Sado dan birazdan sizin ittifaka gelmek için başlar evde sular kesildi. Eve meteor düştü sjskksksks
Ajsjkskskskks hahahahhahajsjsjksaAgliyormus şuan, jilet beşir de onu teselli ediyormuş.
Diyormuş ki. Tamam sipan ben hepsine gününü gosterecem bana jilet beşir derler. Polat Alemdar benden eğitim aldı. Bak ben onlara ne yapacam . Hadi kalk ayağa diyormus.
Sipanda, banane diyerek omuzlarını yukarı cekiyormus
Ajskksksksbeter olsunlar
Yaaaa dhadlı shey sheniNe beter olacağım kadir 10 seçim sonra kazandın eğlen biraz
KadirAgliyormus şuan, jilet beşir de onu teselli ediyormuş.
Diyormuş ki. Tamam sipan ben hepsine gününü gosterecem bana jilet beşir derler. Polat Alemdar benden eğitim aldı. Bak ben onlara ne yapacam . Hadi kalk ayağa diyormus.
Sipanda, banane diyerek omuzlarını yukarı cekiyormus
Jilet besir ..ne durumda sipan şuan biraz daha iyi oldu mu
Özür dilerim spoiler vermek istemezdim ama bu dünyanın yuvarlak olduğunun bilinmesi kadar genel bir bilgiydi :/Tüh ya bütün sırrı bozdun
Kötü oldugunu mu söyledim ben kadirrJilet besir ..ne durumda sipan şuan biraz daha iyi oldu mu
Yuvarlak mı hahahahah git ögren gel seraÖzür dilerim spoiler vermek istemezdim ama bu dünyanın yuvarlak olduğunun bilinmesi kadar genel bir bilgiydi :/
Teselli et koş kooooooşKötü oldugunu mu söyledim ben kadirr
Düz dünyacı değilsindir umarım sjsjsjksYuvarlak mı hahahahah git ögren gel sera
dünya yuvarlak mıymışDüz dünyacı değilsindir umarım sjsjsjks
Yok dünyaya düz ve yuvalak diyenler iyi degil herhaldeDüz dünyacı değilsindir umarım sjsjsjks
Boğanın boynuzlarının üzerinde değilmiydidünya yuvarlak mıymış
Genel bir cümle yazdım buna mı takıldın jsjsjs neyse hadi ya sadoya söyleyin açıklamayı yapsın yatıp uyucam onu bekliyorum jdjdkodYok dünyaya düz ve yuvalak diyenler iyi degil herhalde
@Emre nin hakkını yediler bence onun ahı mı tuttu acaba kglfkglf
aga beeeee sado demiştisen 60 m puan bas, partiyi tek başına seçime sok.
Aday: Sipan Balık