S
S E M İ H
Ziyaretçi
yaw biraz da ben eğlenim bu gece üzülmeye alışkın değilim
budun: tabi hemen darbe yapmalıyız vermemeliyiz bu makamı sonuçta onlarda yaptı onlara özendik deriz hahaha der geçerizAblam olmadan kalkıştığım her işin sonu böyle oluyor ne yapmam lazım dostlarım yardımcı olur musunuz mağdur durumdayım
Alıșmaya bașlamanızı tavsiye ederimyaw biraz da ben eğlenim bu gece üzülmeye alışkın değilim
Üç beş bir şey veririm başkanım sıkma canınıAlıșmaya bașlamanızı tavsiye ederim
Teșekkürler üçe beșe ihtiyacım yokÜç beş bir şey veririm başkanım sıkma canını
Semihcim bilmem kaç partiyle (sayamadım) yenilmek zor oluyomu bu kadar
2 dönem sonra ilk defa kaybettik başarısızlığınız sona erdi de şükür karşımızda rakip diyebileceğimiz adamlar var artıkSemihcim bilmem kaç partiyle (sayamadım) yenilmek zor oluyomu bu kadar
Küçük Emrah dramından daha çok acı verici bir dramİşte ben buna üzülürüm
2 dönem sonra ilk defa kaybettik başarısızlığınız sona erdi de şükür karşımızda rakip diyebileceğimiz adamlar var artık
Sayamadığım partilerle 3 partiyi yenmek kolaydı bi dahakine daha fazla partiyle gelin2 dönem sonra ilk defa kaybettik başarısızlığınız sona erdi de şükür karşımızda rakip diyebileceğimiz adamlar var artık
SNSOJSOSJSOSJKalmadı KDKSBEHSSKJD
semih budun nerde tek başınasın kral hadi git yat sende.2 dönem sonra ilk defa kaybettik başarısızlığınız sona erdi de şükür karşımızda rakip diyebileceğimiz adamlar var artık
Ahhajajshajshaksjaks siz 4 partisinin biz de 5 partiyiz neyin primi buSayamadığım partilerle 3 partiyi yenmek kolaydı bi dahakine daha fazla partiyle gelin
Zor zor çok zorSemihcim bilmem kaç partiyle (sayamadım) yenilmek zor oluyomu bu kadar
Burdan duyuldusemih budun nerde tek başınasın kral hadi git yat sende.
Allah rahatlık versin
Ahhajajshajshaksjaks siz 4 partisinin biz de 5 partiyiz neyin primi bu
Onu anlatıyorum bi parti çıkınca nasıl yeniliyorsunuz 7-8 partiyle bile ucu ucuna kazanıyordunuz bişeyin primi değil sadece gerçekler acıdır bunu hazmetmen gerek maalesefAhhajajshajshaksjaks siz 4 partisinin biz de 5 partiyiz neyin primi bu