Kral mehmet topuz gibi açıklama yapıyon habire
agit bizden knk
aamete sallıcan
Kral mehmet topuz gibi açıklama yapıyon habire
Burak Yılmaz diyeydin bariKral mehmet topuz gibi açıklama yapıyon habire
Mesut bizden değil kiagit bizden knk
aamete sallıcan
Yalvaran ?Gayet iyi tanıdım seni sen rahat ol canım benim. Sessiz sedasız gönderdiğiniz adamlar şuan oyun başkanı çıkarıyo. Hemde hakkıyla ha 14 15 kişi gidip oyun baskanlıgı icin yalvarmadan
SJSKSNSOSJOSJSagit bizden knk
aamete sallıcan
https://youtube.com/shorts/RlQw-0An86s?si=rnzmu_E0lRxi62G3Hagshajajaaa seni beni tanımazsın etmezsin ben hep burdaydım merak etme sen yorma kendini bu kadar sadece size cevap verecek boş vaktim yok
O en son ilk adımdaydı sonrasına bende yetişemedimMesut bizden değil ki
Ahmeti seviyom ben kral arada üçkağıtçılığı tutuyor ama yapacak bişe yokagit bizden knk
aamete sallıcan
DJZOJZPSJDPDKSLSKDKNDLSJXOSJDOXJSLDNOSNDLDJDLDKSODJODJDLDNDKZJZJXBZİBSİDHSYZGAYWFWGWVSUZGİSJDODNDODNXİSBSİHSİSSJODNXİXHSYSGUSHSİDHDİDNELFKXOMXPFMDOSJ
Mesut bizden değil ki
Beni sevmiyonmuAhmeti seviyom ben kral arada üçkağıtçılığı tutuyor ama yapacak bişe yok
Kafam karisti iyice, agit bizde,Mesut değil, Ahmet denize gitmiş, Furkan B kayıp. Sipan ortada yok, Beşir pusu kurmuş bize. Semih Pokemon izliyor, Efe ejderya peşinde , fatih olta almış geziyor.Mesut bizden değil ki
Kudurtuculuk seviyesi arşa çıktıGayet iyi tanıdım seni sen rahat ol canım benim. Sessiz sedasız gönderdiğiniz adamlar şuan oyun başkanı çıkarıyo. Hemde hakkıyla ha 14 15 kişi gidip oyun baskanlıgı icin yalvarmadan
SMSOJAOSJS ben Tsubasa izliyom sizdeKafam karisti iyice, agit bizde,Mesut değil, Ahmet denize gitmiş, Furkan B kayıp. Sipan ortada yok, Beşir pusu kurmuş bize. Semih Pokemon izliyor, Efe ejderya peşinde , fatih olta almış geziyor.
Kafam karisti iyice, agit bizde,Mesut değil, Ahmet denize gitmiş, Furkan B kayıp. Sipan ortada yok, Beşir pusu kurmuş bize. Semih Pokemon izliyor, Efe ejderya peşinde , fatih olta almış geziyor.
Eldivenle severimBeni sevmiyonmu
Takım dağıldı takım dağıldıKafam karisti iyice, agit bizde,Mesut değil, Ahmet denize gitmiş, Furkan B kayıp. Sipan ortada yok, Beşir pusu kurmuş bize. Semih Pokemon izliyor, Efe ejderya peşinde , fatih olta almış geziyor.
kardeşim ejderya bulamadım sana zahmet 1 adet gönderirmisinKafam karisti iyice, agit bizde,Mesut değil, Ahmet denize gitmiş, Furkan B kayıp. Sipan ortada yok, Beşir pusu kurmuş bize. Semih Pokemon izliyor, Efe ejderya peşinde , fatih olta almış geziyor.
Ne kadar üzüldüm şimdi ağlıycamEldivenle severim