tavuk yiyorum şuan but hemdeSevdiğim adamları kavga ederken görünce üzülüyorum yaw türk buduna sallayasım geliyor semihle reon ikisi de kalite adam
tavuk yiyorum şuan but hemdeSevdiğim adamları kavga ederken görünce üzülüyorum yaw türk buduna sallayasım geliyor semihle reon ikisi de kalite adam
Tek değiller arkasında kocaman türk budun var . Sjsjsjs ama şuan nerede o bilinmiyor.Sizin de tek bașınıza kalmanız ne komik ama???
GörücezBiz tek kalsak ki kalmadık, hep güçlüyüz Bunu da size öğreteceğiz yakında.
kurtarıcı arıyorlarTek değiller arkasında kocaman türk budun var . Sjsjsjs ama şuan nerede o bilinmiyor.
buranın tadı da böyle çıkıyor ama yoksa bir meselemiz yok semih beyleSevdiğim adamları kavga ederken görünce üzülüyorum yaw türk buduna sallayasım geliyor semihle reon ikisi de kalite adam
Kayıplarda her zaman ki gibiTek değiller arkasında kocaman türk budun var . Sjsjsjs ama şuan nerede o bilinmiyor.
Panik atak abilerini arıyorlardır sjsjjsjskurtarıcı arıyorlar
deme öyle severim kendisini premses kayıp göremiyorum onu eski multicilerden genemi yakalandı nolduPanik atak abilerini arıyorlardır sjsjjsjs
Panik ATAK geçiriyor olabilirlerTek değiller arkasında kocaman türk budun var . Sjsjsjs ama şuan nerede o bilinmiyor.
Sjsjsjsdeme öyle severim kendisini premses kayıp göremiyorum onu eski multicilerden genemi yakalandı noldu
Budun gelince Semih’in girdiği haller
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Buyur gülüm burdayızTek değiller arkasında kocaman türk budun var . Sjsjsjs ama şuan nerede o bilinmiyor.
98489498 msBuyur gülüm burdayız
Aylar sonra ilk zafer tabi sevinmeyi unutmuşlar98489498 ms
kapattık dükkanı yarın gel
Aylar sonra ilk zafer tabi sevinmeyi unutmuşlar