A
Bide övünüyor yazık.iyi para vermişler ağlama oyna
övünürüm tabi kötü paramı 100m sen 2milyar ver ben sana geleyim avniBide övünüyor yazık.
mesajların tarihine bak öyle konuş manisaOoo ssler çıkmış piyasaya
övünürüm tabi kötü paramı 100m sen 2milyar ver ben sana geleyim avni
Ahahahahahhahaha doymadın doymadınnnnnövünürüm tabi kötü paramı 100m sen 2milyar ver ben sana geleyim avni
İyi teklif kaçırma benceZamanında bizi üye çalmakla suçlayanlar para karşılığı üyelerimiz çalmaya çalışıyor bizim üyelerimiz sizin gibi parayla satmazlar bilgi dahilimizde değildir diye boşa çaba tüketmeyin üyelerinize sahip çıkın Ekli dosyayı görüntüle 16454
doymammmmmm parası olan adam sevilir kardeşim ben asiltürke geçiyorumAhahahahahhahaha doymadın doymadınnnnn
Olmazsa olmazOoo ssler çıkmış piyasaya
Niye şimdi çıkıyo ortada peki ilk yapıldığında atılsaydı?mesajların tarihine bak öyle konuş manisa
Bende şimdi desteğe yazcam denli nin emekli oyun başkanlığı bana geçsin ahahahahahahahadoymammmmmm parası olan adam sevilir kardeşim ben asiltürke geçiyorum
Teklif edilen arkadaşta hiç terslememiş valla helal olsun maaşı duyunca gitsemmi kalsammı diye tereddüt etmişmesajların tarihine bak öyle konuş manisa
ASKŞDSAKJLGFKJLSDGKJLSDGSDGSDGSDG adam tatilde karışmaBende şimdi desteğe yazcam denli nin emekli oyun başkanlığı bana geçsin ahahahahahahaha