Kayra koş ekmek al gel bakkaldanCarlama dostum sen kimsin her gün aynı laf küçümseyecek durumda değilsen hadi kayboll
Kayra koş ekmek al gel bakkaldanCarlama dostum sen kimsin her gün aynı laf küçümseyecek durumda değilsen hadi kayboll
tavuk butu yiyorum taze kızarmışCarlama dostum sen kimsin her gün aynı laf küçümseyecek durumda değilsen hadi kayboll
Müsait olduğun bir zamanda görüşelim senle yaşımida anlatırsınyaşını bile biliyorum çocuk boş yapma git ara gelsinler hadi
şklasdklşasfkşlaskflşsdklşgsdklşgsdklg şakacı çocuk seni furkanla git parti kur oyuncaklarını vereyim oynayın hadi yol alMüsait olduğun bir zamanda görüşelim senle yaşımida anlatırsın
Muhatabım değilsin çekilKayra koş ekmek al gel bakkaldan
Gayet ciddiyimşklasdklşasfkşlaskflşsdklşgsdklşgsdklg şakacı çocuk seni furkanla git parti kur oyuncaklarını vereyim oynayın hadi yol al
Türk budundan ben geldim diyorMuhatabım değilsin çekil
e profilimde oyuna gir dc var ordan ekle bakim sen beni yarın güzel bir sohbet gerçekleştirelim artıkçı arkadaşlarla beraberGayet ciddiyim
e profilimde oyuna gir dc var ordan ekle bakim sen beni yarın güzel bir sohbet gerçekleştirelim artıkçı arkadaşlarla beraber
Tamam kadirde gelsin amae profilimde oyuna gir dc var ordan ekle bakim sen beni yarın güzel bir sohbet gerçekleştirelim artıkçı arkadaşlarla beraber
olur tabi hemenTamam kadirde gelsin ama
Tamam hadi ba bayolur tabi hemen
bekliyorum hala dcdeyim şuan hadi hesabı silmişsinMüsait olduğun bir zamanda görüşelim senle yaşımida anlatırsın
Noldu buna ya nereye gitmiş bu ajajjajabekliyorum hala dcdeyim şuan hadi hesabı silmişsin
Oyunu silmiş galiba sayın Milli savunma bakanıNoldu buna ya nereye gitmiş bu ajajjaja
Karşımızda duran yıkılır demiştik zamanında dinlemediler.Oyunu silmiş galiba sayın Milli savunma bakanı
Karşımızda duran yıkılır demiştik zamanında dinlemediler.