A
A T H E N A
Ziyaretçi
Sizin adam genel sohbette ırkçılık yapıyorGünaydın gergolarrrrr
Sizin adam genel sohbette ırkçılık yapıyorGünaydın gergolarrrrr
üyeye falan yazmayı geç avni şimdi nasıl kaybettiniz ama asdasdsgdsgdfhBelki başka üyelerimize de yazmıştır onu da bilemiyoruz ki
oooooo bayılırrr her yerde yapar bundan sananeSizin adam genel sohbette ırkçılık yapıyor
Güzel rekabetliydi hava sıcaktı zemin kaygandi oylar çalındıüyeye falan yazmayı geç avni şimdi nasıl kaybettiniz ama asdasdsgdsgdfh
Oyunla ilgili konuşacaksan istediğin yerinle konuşabilirsin lakin burda Aciz kelimesini benim ulu ırkımı aşağılamak amaçlı kullanma oyunda olduğunun farkına var ❗️❗️Rezilsiniz REZİİİLLLLL ACİZ TÜRK
sipanı kim sattıGüzel rekabetliydi hava sıcaktı zemin kaygandi oylar çalındı
Valla ben satmadımsipanı kim sattı
Irkı da sahiplendiler arkadaşOyunla ilgili konuşacaksan istediğin yerinle konuşabilirsin lakin burda Aciz kelimesini benim ulu ırkımı aşağılamak amaçlı kullanma oyunda olduğunun farkına var ❗️❗️
sen sahiplenmiyorsan o senin sorunun arkadaş keza ne kadar sahiplendiğiniz de ortada ya neyseIrkı da sahiplendiler arkadaş
Sahilenmenin hangi anlamda kullandığımı anlamani beklemiyordumsen sahiplenmiyorsan o senin sorunun arkadaş keza ne kadar sahiplendiğiniz de ortada ya neyse
beklemiyorsan niye yazdın hocam sahiplenmenin kaç farklı anlamı varSahilenmenin hangi anlamda kullandığımı anlamani beklemiyordum
Sana yazmadım farkındaysan hocambeklemiyorsan niye yazdın hocam sahiplenmenin kaç farklı anlamı var
Aleyküm selam hoşgeldinS.a ben geldim.
HbAleyküm selam hoşgeldin
Ulu ırk kzkalalalaklaOyunla ilgili konuşacaksan istediğin yerinle konuşabilirsin lakin burda Aciz kelimesini benim ulu ırkımı aşağılamak amaçlı kullanma oyunda olduğunun farkına var ❗️❗️
Haklı bu yüzden kaybetmiş olabiliriz@S E M İ H sen hala konusuyore mi. Bı sus beeeee. Tamam üyeye msj atıldı tamam sizden üye çekilmeye çalışıldı. Muhtemelen secimide bu sebebten kaybettiniz ajajsjsjjs