oradan bakınca taşa ihtiyacım var gibi görünüyor mu semihcim o sizin işiniz makam vaadiyle yeşil taş vaadiyle oyuncu tutmaya çalışmak ama sen bilirsinAhahahshsjsjahsja boş hesapsın 500 taşa yapmayacağın iş yoktur
oradan bakınca taşa ihtiyacım var gibi görünüyor mu semihcim o sizin işiniz makam vaadiyle yeşil taş vaadiyle oyuncu tutmaya çalışmak ama sen bilirsinAhahahshsjsjahsja boş hesapsın 500 taşa yapmayacağın iş yoktur
aga senin oyuncun maaş bağladılar üyelere diyor sen hâlâ semihin makam vaadi diyorsun aciz türk diye kalacaksınız artık sizoradan bakınca taşa ihtiyacım var gibi görünüyor mu semihcim o sizin işiniz makam vaadiyle yeşil taş vaadiyle oyuncu tutmaya çalışmak ama sen bilirsin
doğru sabah ödemelerinizi aldınız siz biraz önceoradan bakınca taşa ihtiyacım var gibi görünüyor
nasıl işine gelirse öyle konuşuyorsun semih adamın dalga geçtiğini anlamadın mı rp mi yapıyorsunaga senin oyuncun maaş bağladılar üyelere diyor sen hâlâ semihin makam vaadi diyorsun aciz türk diye kalacaksınız artık siz
Ablan dönecek elbet buraya bak bakayım ben hakkında birşey mi konuşmusum sen araya girme o benim ablanla aramdaki hukukumGeçen gün acısı var diye ablasını katmayın diyordu şimdi ablamı katıyor senin bir gram duruşun yok
Kimin kudurduğu belli siz sıralamaya girseniz de ittifak toplantınız da size ilk ayı kitleyip hiçbir şey olmayacağını bildikleri için sizi öne attılar sen hâlâ uyuyorsun az da puan kasacağına aklını çalıştırkudurukluğundan 2 aydır sıralamada kalmaya çalışıyorsun ablanın dediğini boşa çıkarmamak için galiba 15 kişiyle 1. olduğumuz ay vardı ya hani onlar 15 kişiyle yapıyorlar biz bu kadar kişi kasamıcaz mı demişti ya hatırlarsın sen
MÖAMDÖFMGŞDNFŞANFŞDNFŞSMFŞABA AYNNENNN KARDEŞİMMMMnasıl işine gelirse öyle konuşuyorsun semih adamın dalga geçtiğini anlamadın mı rp mi yapıyorsun
ne diyon aga sen ablamı ortaya atan sensin karışma diyen de sensin sabah sabah kafan mı güzelAblan dönecek elbet buraya bak bakayım ben hakkında birşey mi konuşmusum sen araya girme o benim ablanla aramdaki hukukum
fake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun keklemişler ilk ayı size veripBiz zaten kazanmak ya da kaybetmek için girmedik ki seçime ilk ayımızdan oyun başkanı çıkarıp az kişinin de bir şeyler başarabileceğini göstermek içindi ki bunu gösterdikte zaten baksana şu halinize Ki kaybettiğimiz seçimde de herkesi usülünce tebrik ettik sizin gibi sağa sola saldırmadık fake hesaplardan millete küfür etmedik semihcimm
ACİZ Türk lafını kullanmasan Türkler Hiç Bir zaman aciz değildir. yakışmayan bir kelime.Rezilsiniz REZİİİLLLLL ACİZ TÜRK
Aynen bana da bi touch blue hadi sen git ittifakınla darbe planlarını yap seçimle gelen seçimle gider diye tutuşuyordunuz geçen ay görcem ben sizifake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun keklemişler ilk ayı size verip
hak verdim öyle düşünmemiştim Aciz partisisiniz siz artıkACİZ Türk lafını kullanmasan Türkler Hiç Bir zaman aciz değildir. yakışmayan bir kelime.
meteliksizler bi çekilsin aradan soda var içersennnn sadeeeAynen bana da bi touch blue hadi sen git ittifakınla darbe planlarını yap seçimle gelen seçimle gider diye tutuşuyordunuz geçen ay görcem ben sizi
ACİZ Türk lafını kullanmasan Türkler Hiç Bir zaman aciz değildir. yakışmayan bir kelime.
işte türklükte size yakışmıyor sizde onu kaldırın partiden bize çok yakışıyor ama size hiç yakışmadı türk ahlaklı olmalı ahlak bu işin neresinde partisi olana davet atıp mesaj atmaACİZ Türk lafını kullanmasan Türkler Hiç Bir zaman aciz değildir. yakışmayan bir kelime.
Touch bluenun yanına koy lütfen sodamı semihcim masamda bekliyorummeteliksizler bi çekilsin aradan soda var içersennnn sadeee