Seçim Kaybettiğinizde Ne Yaparsınız? (8 Kişi İçeride)

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Emre başkanımın dediği gibi biz hep rahattık ta ama ipin ucu hep size gelince bir kıvranmalar bir arşiv karıştırmalar 🤣🤣🤣
Sen biraz fazla rahatsın herhalde anamurlu 😂 geçenler de kurt başkanın dediklerinden sonra forum hesabını silip gitmiştin ama yeniden türemişsin bakıyorum da.🙂 Daha benimle muhattap olmazsan iyi olur...

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Sen biraz fazla rahatsın herhalde anamurlu 😂 geçenler de kurt başkanın dediklerinden sonra forum hesabını silip gitmiştin ama yeniden türemişsin bakıyorum da.🙂 Daha benimle muhattap olmazsan iyi olur...
Kurt haddi hesabı olmadığı konu hakkında konuştu. Biz de ağzının payını verdik.

Ondan sonra forum hesabımı sildim ve gittim.

Ayrıca sen kimsin nesin ki ben seninle muhattap olup uğraşayım.

Senin ne vasfın var sen hatanı kabul edemeyip
Özür dilemenin Erdemli bir davranış olmaktan çok bir acizlik olarak gördüğün için(Olaylara Herkes Kendi Kişiliğiye Yaklaşır) O sebepten sen benimle muhatap olma.

Hadi iyi günler

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Banane be kardeşim ister rahat ol ister sıkıntı da, kavrulun kendi kendinize. Seçimden hemen sonra adp hakkında konu açıyorsunuz. Zamanın da nasıll yanmışsann unutamamışsın. 😁

Valla konuyu ben açmadım. Senin gibiler beni yakamaz cünkü cürmü yetmez. siz bulundugu kabın seklini alan insanlarsınız. Sen degil parti üyelerinin hakkını arayamayan yöneticin gelsin. Muhattabım değilsin

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Valla konuyu ben açmadım. Senin gibiler beni yakamaz cünkü cürmü yetmez. siz bulundugu kabın seklini alan insanlarsınız. Sen degil parti üyelerinin hakkını arayamayan yöneticin gelsin. Muhattabım değilsin
Bu da nimetten saymaya başladı kendini, sakin ol küçük enişte 😂😂

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Kurt haddi hesabı olmadığı konu hakkında konuştu. Biz de ağzının payını verdik.

Ondan sonra forum hesabımı sildim ve gittim.

Ayrıca sen kimsin nesin ki ben seninle muhattap olup uğraşayım.

Senin ne vasfın var sen hatanı kabul edemeyip
Özür dilemenin Erdemli bir davranış olmaktan çok bir acizlik olarak gördüğün için(Olaylara Herkes Kendi Kişiliğiye Yaklaşır) O sebepten sen benimle muhatap olma.

Hadi iyi günler
Anlıyorum 😁 hade işine bak şimdi.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
O başlıgı şöyle düzeltelim bence seçim kazanınca ne yaparsın bence kazanmak zor değil kazanıpta üstünlügü korumak hepsinden daha önemli 🤗

S

Sera

Ziyaretçi
@Sado55 Sado şu partindekilere söyle sabah akşam Bozkurt teklifi reddediyorum yıldım sjjsjsj

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
seçim kaybettiğinizde ne yaparsınız ?
karşı tarafa önerim şudur
sade bir tebrikler yazısı (bu sizi küçültmez)
teşekkürler yazısı
sonra tatlı tatlı atışmalar
bunu karşıdan tek yapan kişi @S E M İ H kendisine teşekkür ediyorum (sado , sipan bunlarda var ayrı tutuyorum tabi bunlarıda teşekkürler)
diğerlerine gelecek olursak alayı haset düzenbaz arkadan iş çeviren 2 yüzlü ne kadar adam varsa karşıda o yüzden bu adamlardan hiçbir gün teşekkürler başarılar göremezsiniz işlerine yaradıkları sürece varsınız bu adamları gözünüzde fazla büyütmeyin başkanonline halkı uyanın hiçbirşey için geç değil :) :)
şu yazıdan sonra millet kendini aklamak için tebrik eder olmuş :D @Kadir Aydın