Deme öyle deme deme ,Darbe düşünürken MSB düştü ordu da bize geçti bu beceriksizlik halis mi
Deme öyle deme deme ,Darbe düşünürken MSB düştü ordu da bize geçti bu beceriksizlik halis mi
Üzülmesinler şimdi haklısınDeme öyle deme deme ,
Türk budunun gazabına uğradılar yine hshsjshsjÜzülmesinler şimdi haklısın
DJZKZJOZJSKSHTürk budunun gazabına uğradılar yine hshsjshsjjs
1 obyle oldu birde bunlar düşünsene 3-5 seçim geçtiğini bu şekilde laksdakjsfjsdkgksld parti kapatmalar birleşmeler cebelleşmeler helalleşmeler ne ararsan bulursunDarbe düşünürken MSB düştü ordu da bize geçti bu beceriksizlik halis mi
Bu hikayede yanan gokturk.oldu yine ob cikaramicaklar, yine iktidar olamicaklar.1 obyle oldu birde bunlar düşünsene 3-5 seçim geçtiğini bu şekilde laksdakjsfjsdkgksld parti kapatmalar birleşmeler cebelleşmeler helalleşmeler ne ararsan bulursun
ivep&turan güncelleme almış gökbudun olmuş askdjsdkjfsdgsdg yanan ahmet olmuşBu hikayede yanan gokturk.oldu yine ob cikaramicaklar, yine iktidar olamicaklar.
Türk budun kullandı bunları ajajaja
Sjsjssjjsivep&turan güncelleme almış gökbudun olmuş askdjsdkjfsdgsdg yanan ahmet olmuş
ivep&turan güncelleme almış gökbudun olmuş askdjsdkjfsdgsdg yanan ahmet olmuş
Senin işi de hallederiz. Evraklar Bana ulaşsın. Veya Sen bana özelden gönder.Hayırlı olsun hasan abi. Sana yakışacak
Bu arada benim şu tayin işini de ayarlarmisin be abi sabit yerim yok valla
Tamam abiSenin işi de hallederiz. Evraklar Bana ulaşsın. Veya Sen bana özelden gönder.
Tekrar oyuna Hoş geldin.@Hasanc57 Hayırlı Olsun Kral 🫡
Hoşbuldum...Tekrar oyuna Hoş geldin.
Olucaktı - olamayacaktı olarak değiştirmen gerekiyorduTürk Budun iktidar olucak darbeciler bu oyunda hiçbir zaman başarılı olamayacak.
Konuşma beee. Soda getirTürk Budun iktidar olucak darbeciler bu oyunda hiçbir zaman başarılı olamayacak.