Bu benim sorunum seni zerre kadar ilgilendirmiyo kendi sorunların ile ilgilengırıg yine darbe yemiş aslkjdasjkfsdjkgjsdklgjks hayırlı olsun şl ekibine
Bu benim sorunum seni zerre kadar ilgilendirmiyo kendi sorunların ile ilgilengırıg yine darbe yemiş aslkjdasjkfsdjkgjsdklgjks hayırlı olsun şl ekibine
darbeli gırıgBu benim sorunum seni zerre kadar ilgilendirmiyo kendi sorunların ile ilgilen
Hangi partide olup olmıycagımın kararını senmi veriyonskjsafksdkljfsdjklgskjdg bomba ya ne dediğide anlaşılmıyor buduna gitmiş şimdide her yeri geziyor halbuki @Sera oyunda kaskjfdskjlgsdgsd
evet ben veriyorum budunda kal şimdi aferin sonra başka bir yere geçirecem benHangi partide olup olmıycagımın kararını senmi veriyon
Bazen komiksin ama suyu çok bulandırdıyon Bogulursundarbeli gırıg
su bulanınca insan boğulmaz gırıg boyundan büyük suya girersen boğulursun abi tavsiyesi aferin iyi dinle bunlarıBazen komiksin ama suyu çok bulandırdıyon Bogulursun
Ne zaman kalktın ordaki koltuktan haberimiz yokevet ben veriyorum budunda kal şimdi aferin sonra başka bir yere geçirecem
Sen bana bir şey öğretecek son kişisinsu bulanınca insan boğulmaz gırıg boyundan büyük suya girersen boğulursun abi tavsiyesi aferin iyi dinle bunları
hiçbir zaman orada değildim canım benim gözlük yazdırmanı öneriyorum yada aç bir oyuncu hareketlerine bakıverNe zaman kalktın ordaki koltuktan haberimiz yok
işte o son kişiyi iyi dinlicen yoksa sana kimse birşey öğretemezSen bana bir şey öğretecek son kişisin
Ben dinlemem kimseyi sadece kendimi bile dinlemiyom seni o kadar degerli olamazsın dahaişte o son kişiyi iyi dinlicen yoksa sana kimse birşey öğretemez
asdasfdsgksdjgldsjlgksdjkgsdjkgklsdjgjklsdgkjlsdgj beni bitiriyor ya bu yazıların komik çocuk kendimi bile dinlemiyom yazmış alşskfjsdgkşlsdgsdgBen dinlemem kimseyi sadece kendimi bile dinlemiyom seni o kadar degerli olamazsın daha
Ben o gözü açtım geri kapattım gereksiz showlarını izlememek içinhiçbir zaman orada değildim canım benim gözlük yazdırmanı öneriyorum yada aç bir oyuncu hareketlerine bakıver
Çoçuk adam olarak kal sen en iyisi senin gibi hakaret ve kışkırtma İçerikli kelimeleri kullanmamı engelliyomasdasfdsgksdjgldsjlgksdjkgsdjkgklsdjgjklsdgkjlsdgj beni bitiriyor ya bu yazıların komik çocuk kendimi bile dinlemiyom yazmış alşskfjsdgkşlsdgsdg
sus az hadi yeter arada çağırdımmı gel böyle aferinÇoçuk adam olarak kal sen en iyisi senin gibi hakaret ve kışkırtma İçerikli kelimeleri kullanmamı engelliyom
Yavaşla istersen biraz sen önce kendine gel bana böyle uslupla yaklaşma sen güçü hep böyle aşşalayıcı kelimeler kullanmakta buluyon yerini bilmen daha iyi olacaksus az hadi yeter arada çağırdımmı gel böyle aferin
premses partisi ne zaman açılacak sen onu de hele boşverYavaşla istersen biraz sen önce kendine gel bana böyle uslupla yaklaşma sen güçü hep böyle aşşalayıcı kelimeler kullanmakta buluyon yerini bilmen daha iyi olacak
Sen önce bir yerini bir prenses kelimesi ögrenmişsin diline doladın yetmedimipremses partisi ne zaman açılacak sen onu de hele boşver
Ahahahahahaahpremses partisi ne zaman açılacak sen onu de hele boşver